«Είναι το άλλο μου...» - Λιώσαμε με τη δήλωση της Άννας Πρέλεβιτς για τον Νικήτα Νομικό

Φουλ ερωτευμένη με τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι το άλλο μου...» - Λιώσαμε με τη δήλωση της Άννας Πρέλεβιτς για τον Νικήτα Νομικό

Την εντυπωσιακή Άννα Πρέλεβιτς, το πρωί του Σαββάτου 19/3, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και όπως ήταν αναμενόμενο δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον σύντροφό της Νικήτα Νομικό, καθώς διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και στον οποίο όπως λέει έχει βρει το άλλο της ολόκληρο.

Μιλάει και λιώνει για τον σύντροφο της η Άννα Πρέλεβιτς

«Χαίρομαι γιατί τώρα είμαι με έναν άνθρωπο που μόνο άγαλμα δε μου έχει σηκώσει στο σπίτι που είμαι έτσι όπως είμαι. Είναι πρώτη φορά που ανεβάζω με τον σύντροφό μου και πιο προσωπικές στιγμές και χαίρομαι πάρα πολύ. Βρήκα το άλλο μου ολόκληρο πιστεύω. Γιατί είναι ολόκληρος ο Νικήτας, δεν έχει ανάγκη από άλλο μισό.

Είμαστε μαζί έναν χρόνο και κάτι. Με την αδερφή του, την Δούκισσα γνωριζόμασταν και από πριν αλλά τώρα γνωριστήκαμε καλύτερα» ανέφερε η Άννα Πρέλεβιτς με τον πρόσωπό της να λάμπει από χαρά.

Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι τρελά ερωτευμένη με τον Νικήτα Νομικό και δεν το κρύβει. Η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε στην εκπομπή Το Πρωινό, μάλιστα, πως το ζευγάρι ετοιμάζεται για γάμο και αν ακόμη δεν έχει γίνει η πρόταση γάμου, θα συμβεί πολύ σύντομα.

Η νεαρή πρόσφατα είχε μιλήσει για τον σύντροφό της και είχε δηλώσει: «Νιώθω πολύ όμορφα αυτή την περίοδο, αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευγνώμων για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ζω το “τώρα” στο 100% και σκέφτομαι μόνο το “τώρα”. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει όταν πρέπει όπως έχουν συμβεί όλα στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Νιώθω ότι στο πρόσωπο του Νικήτα έχω βρει τον ιδανικό άντρα».

Αν και κρατούν την σχέση τους όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβονται πλέον ούτε από τον φακό των παπαράτσι ούτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, λοιπόν, η οποία πρόσφατα μίλησε για το θέμα της με την ενδομητρίωση, όχι μόνο επιβεβαίωσε τα λόγια της, αλλά μας άφησε σε αναμμένα κάρβουνα για την επερχόμενη πρόταση γάμου.