Με αστραφτερό εντυπωσιακό φόρεμα η Ελένη Μενεγάκη - Η ανάρτηση που άναψε ''φωτιές'' στο Instagram

«Έχω έξοδο απόψε... »

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με αστραφτερό εντυπωσιακό φόρεμα η Ελένη Μενεγάκη - Η ανάρτηση που άναψε ''φωτιές'' στο Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία προχθές μας αποκάλυψε μία απίστευτη ιστορία που έζησε σε μία ψαροταβέρνα, καθημερινά μέσα από την εκπομπή της αλλά και από τις καθημερινές της εμφανίσεις της, όπου την ''πιάνει'' ο φωτογραφικός φακός, μας εντυπωσιάζει με το στυλ της και τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει κάθε φορά. Ποτέ δεν παρουσιάζεται παραμελημένη, καθώς της αρέσει να είναι πάντα προσεγμένη.

Χθες, το βράδυ της Τρίτης 7/6, λοιπόν, φαίνεται πως είχε έξοδο η παρουσιάστρια, που δεν το συνηθίζει τον τελευταίο καιρό ή τουλάχιστον δεν το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, η εμφάνισή της «άναψε» φωτιές στο Instagram με το απαστράπτον look της.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το σπίτι της, πόζαρε και μας έδειξε το αστραφτερό και πολύ σικάτο φόρεμα, που είχε επιλέξει. Η δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, συνοδευόταν από την εξής λεζάντα: «Έχω έξοδο απόψε... », χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό της.

Όμως με αυτή της την εμφάνιση που ήταν φουλ στην παγιέτα, όλοι οι followers της έμειναν με το στόμα ανοιχτό, εντυπωσιασμένοι, με τα σχόλια και τα like να πέφτουν βροχή. Όσο για το μακιγιάζ της ωραίας Ελένης, προτίμησε ένα ελαφρύ μακιγιάζ, που στην εκπομπή της δεν συνηθίζει. Έτσι και αλλιώς, ό,τι και να κάνει αυτή η γυναίκα είναι πανέμορφη.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με το αστραφτερό φόρεμα

Μενεγάκη αστραφτερό φόρεμα

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς που την κρατούν λαμπερή!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις πιο λαμπερές παρουσιάστριες της Ελληνικής showbiz!

Προσέχει την επιδερμίδα της και ακόμη και στα 49 της βάζει κάτω και 20άρες.

Μέσα από την εκπομπή της μας έχει αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί και διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή και υγιή. Βάζει καθημερινά κρέμες, αντηλιακό και πίνει πολύ νερό.

«Σας έχω πει κορίτσια ότι όσο μεγαλώνουμε, πρέπει να μαλακώνουμε το μέικ απ γιατί δεν κάνει. Το έντονο μακιγιάζ μεγαλώνει… Όσο μεγαλώνουμε, δεν βαφόμαστε τόσο έντονα και στο τέλος θα βάζουμε μόνο ένα μέικ απ και θα βγαίνουμε…», αποκάλυψε για το μακιγιάζ της.

Δείτε το βίντεο: