«Δέκα χρόνια ήμουν...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Μαργαρίτη για τον εθισμό του με το τζόγο

Η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του γνωστού τραγουδιστή

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δέκα χρόνια ήμουν...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Μαργαρίτη για τον εθισμό του με το τζόγο

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος συγκίνησε με μια κίνηση που έκανε πριν καιρό, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος την Τρίτη 7/6 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον εθισμό που είχε με τον τζόγο αλλά και για τα παιδικά του χρόνια.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαργαρίτη για τον εθισμό του στο τζόγο

«Δέκα χρόνια ήμουν με τον τζόγο. Τότε το έπαιρνα σήμερα τα χάνω εγώ τα λεφτά και τα παίρνεις κι εσύ. Αύριο τα χάνεις εσύ και τα παίρνω εγώ. Δεν τα παίρνει κανείς μαζί του. Έτσι σκεφτόμουν. Έχω χάσει πολλά και τα 70» είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Έρχονταν κι οι ηθοποιοί και ρίχναμε 50.000 τη ζαριά. Ήταν και πάρα πολλοί γνωστοί. Δεν έχει τύχει να τα πούνε. Σε κάποιον που έχει τύχει και δεν έχει πρόβλημα γιατί να μην το πει. Τι έγινε;» κατέληξε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Συγκινημένος ο Γιώργος Μαργαρίτης μιλά για τα παιδικά του χρόνια

«Οι ευχάριστες στιγμές των παιδικών μου χρόνων ήταν ο καημός που υπήρχε μέσα μου για το καλό τραγούδι. Στο δημοτικό, που άκουγα μουσική στα καφενεία του χωριού και στους μεγαλύτερους από μένα που γλεντούσαν και τα έσπαγαν με τσιπουράκι και στραγάλια. Αυτό ήταν το καλό μου. Από κει και πέρα δεν θέλω να το θυμάμαι το χωριό μου.

Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία. Τι να πρωτοθυμηθώ… Που δεν είχαμε να φορέσουμε ρούχα; Που δεν είχαμε να φάμε; Δεν εύχομαι στην πατρίδα μας να ξανασυμβεί αυτό το πράγμα» ανέφερε ο Γιώργος Μαργαρίτης.