Στο νοσοκομείο ο γιος της Μαρίας Μπονίκου αφότου τη δολοφόνησε με τα χέρια του

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο γιος της Μαρίας Μπονίκου αφότου τη δολοφόνησε με τα χέρια του

Η Μαρία Μπονίκου, μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή το Σάββατο 4 Ιουνίου στο σπίτι τους στην Αίγινα. Ο τραγικός θάνατος, το οποίο βρήκε η γυναίκα προκλήθηκε από τον ίδιο της τον γιο και οι πρώτες περιγραφές της γειτόνισσας, που την εντόπισε πραγματικά σοκάρουν.

Μετά λοιπόν τη σύλληψη του άντρα από την αστυνομία της περιοχής αναμενόταν την Τετάρτη 8/6 να καταθέσει στον ανακριτή, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αναβάλλεται η απολογία καθώς πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Πιο αναλυτικά, ο 46χρονος φέρει τραύματα στο κεφάλι, τα οποία πρέπει πρώτα να εξεταστούν.

Στο νοσοκομείο ο γιος της Μαρίας Μπονίκου

Μαρία Μπονίκου

«Δεν ήταν μόνο οι μαχαιριές, της είχε και σακούλα...»

Η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη μετά τις δηλώσεις της στον Γιώργο Παπαδάκη το πρωί της Δευτέρας 6/6 σχετικά με τη δολοφονία της γειτόνισσάς και συναδέλφου της, Μαρίας Μπονίκου, μίλησε και στην εκπομπή Super Κατερίνα για το αποτρόπαιο γεγονός που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και μην μπορώντας ούτε η ίδια να πιστέψει αυτό που συνέβη, κάνοντας μάλιστα ορισμένες αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός σοκαρισμένη ανέφερε: «Όταν γεννήθηκε είχα πάει στο σπίτι της Μαρίας να της πάω δώρο για τη γέννα, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μετά από τόσα χρόνια σκότωσε αυτό το παιδί τη μάνα του. Ήταν λίγο περίεργο λίγο φωνακλάδικο αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσε...διότι δεν ήταν μόνο οι μαχαιριές, της είχε και σακούλα νάιλον στο κεφάλι [...] Τον έπιασαν οι αστυνομικοί πριν αποκαλυφθεί τι έγινε και τους φώναζε «Θα σας απολύσω όλους, και μετά θα βουλιάξω την Αίγινα».