Πριν καλά καλά γίνει ο γάμος - Ετοιμάζει το ταξίδι του μέλιτος η Κόνι Μεταξά σε εξωτικούς προορισμούς

Ποιος θα επικρατήσει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πριν καλά καλά γίνει ο γάμος - Ετοιμάζει το ταξίδι του μέλιτος η Κόνι Μεταξά σε εξωτικούς προορισμούς

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αυτή την περίοδο βρίσκονται σε ετοιμασίες, με τον γάμο τους να είναι πολύ κοντά και το όνειρο τους για ένα μεγάλο πάρτι, που θα μείνει αξέχαστο να πλησιάζει. Το ζευγάρι, από όσα αποκαλύπτει κυρίως η τραγουδίστρια στα social media, έχει φροντίσει σχεδόν για τα πάντα.

Αυτό που μένει τώρα να κλείσει είναι το ταξίδι του μέλιτος και έτσι εκείνη αποφάσισε να πάρει τη βοήθεια του κοινού και μέσα από insta stories να κάνει κάτι σαν q&a με τον καλύτερο προορισμό. Το Μπαλί λοιπόν και οι Μαλδίβες ήτα οι επικρατέστεροι από όσους σκέφτηκε και τώρα μένει να αποφασίσει, που θα καταλήξει με το καλό της.

Οι πιθανότεροι προορισμοί για το ταξίδι του μέλιτος της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση

Ταξίδι του μέλιτος - Κόνι Μεταξά

«Περιμένω να γίνει το μυστήριο για να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη η Κόνι Μεταξά η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση καθώς αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι.

«Τα έχω τελειώσει όλα για τον γάμο μου, τώρα ασχολούμαι με το videoclip μου! Με τον Τάσο Ξιαρχό που κάνει την χορογραφία μου, ήμασταν πάντα μαζί απλά είμαστε τρελοί και οι δύο. Στον γάμο μου δεν θα έχω χορογραφία, θα μπω σαν το «παρτσακλό»! Περιμένω να γίνει για να μπορέσω να φάω μετά. Με κρατάει το αγόρι μου αλλά τρώω κρυφά».