Δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι - Η guest εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στη σειρά ''Το νησί''

Το αποκάλυψε μόνος του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι - Η guest εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στη σειρά ''Το νησί''

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την προγραμματισμένη του εμφάνιση την Τετάρτη 8/6 στο Πρωινό και μετά από μια πολύ έντονη συζήτηση, που είχε στον αέρα της εκπομπής με τη Φαίη Σκορδά, αποφάσισε να κάνει μια αποκάλυψη στο κοινό, μιας και κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι το σκηνικό, που περιέγραψε.

Ο παρουσιαστής όταν παλιότερα βρισκόταν στο mega είχε αναλάβει τις συνεντεύξεις της τότε πολύ πετυχημένης και αγαπητής σειράς, ''Το νησί''. Έτσι λοιπόν όσο παρακολουθούσε τα γυρίσματα στην Κρήτη κάποια στιγμή η παραγωγή του έκανε πρόταση να ντυθεί λεπρός και να συμμετάσχει στη σειρά ως κομπάρσος. Παρ' όλο που εμείς δεν τον καταλάβαμε ποτέ αυτό συνέβη κανονικά.

Η guest εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στο νησί

«H πρεμιέρα μας ουσιαστικά ήταν με την Λέχου και τον Μάινα. Εγώ είχα πάει και είχα μείνει 5 ημέρες κάτω στην Κρήτη και μίλησα με όλους τους συμμετέχοντες στο Νησί. Εκεί ήταν ο Παπαδουλάκης και σε ένα από τα ρεπορτάζ που είχα κάνει με μεταμφίεζαν σε λεπρό οι αδερφοί Αλαχούζοι που είχαν ειδικά εφέ.

Κάποια στιγμή είμαι εγώ λεπρός, δεν αναγνωρίζομαι και μου λέει ο Παπαδουλάκης να βάλω μια κάπα και να μπω μέσα σαν λεπρός. Και μπήκα σε ένα γύρισμα. Και κατέληξε λέγοντας για τη συμμετοχή του: «Δεν φαίνομαι, αλλά ένα πλάνο πρέπει να υπάρχει. Άρα έχω συμμετάσχει και εγώ στο ιστορικό Νησί».

Οι αποφάσεις του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν και τον Λιάγκα

Μεγάλες αλλαγές πρόκειται να δούμε την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, μιας και το κανάλι του Αμαρουσίου έχει πάρει την απόφαση να φέρει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη. Βασικά πρόσωπα στις αλλαγές αυτές δεν είναι άλλα από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα, οι δυο παρουσιαστές πρόκειται να χωριστούν του χρόνου, καθώς πλέον δεν υπάρχει χώρος και για τους δύο στο Πρωινό. Κάπως έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναλάβει μία δική του ενημερωτική εκπομπή, ενώ από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά θα κρατήσει το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Στη θέση του θα παραμείνει φυσικά ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος ανανεώνει την εκπομπή του. Έτσι το «Καλημέρα Ελλάδα» θα προβάλλεται παραδοσιακά 6:00-10:00 κάθε πρωί (δείτε εδώ ποια θα βρίσκεται στο πλευρό του).

Από την άλλη, το κανάλι φέρεται να έχει αποφασίσει να δώσει στον Γιώργο Λιάγκα μία εκπομπή η οποία θα ξεκινάει στις 9:55 και θα τελειώνει στις 11:00. Εκεί ο παρουσιαστής θα ασχολείται με θέματα της επικαιρότητας τα οποία έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί άνετα και φέτος στο Πρωινό.

Όσο για τη Φαίη Σκορδά που υπογράφει αυτές τις μέρες το νέο της συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, θα κρατήσει το Πρωινό, το οποίο όμως θα παίζει 11:00 - 13:00 και θα έχει αποκλειστικά ψυχαγωγικά θέματα.

Όπως ανέφερε ωστόσο η εκπομπή, αν το κανάλι δει ότι η Φαίη Σκορδά δεν κάνει καλά νούμερα, τότε θα πάρουν λίγη ώρα από την εκπομπή της προκειμένου να την προσθέσουν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Φυσικά πρόκειται απλά για πληροφορίες, καθώς ο ΑΝΤ1 δεν έχει πάρει καμία επίσημη θέση.