Μαρία Ηλιάκη: ''Μέχρι να δω το φύλο του μωρού ήμουν σίγουρη ότι δεν...''

Οι άγνωστες ιστορίες από την εγκυμοσύνη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: ''Μέχρι να δω το φύλο του μωρού ήμουν σίγουρη ότι δεν...''

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται τα πάντα με τους followers της. Αναμενόμενα, λοιπόν, από όταν έγινε μαμά, οι ιστορίες με την κορούλα της δεσπόζουν στο προφίλ της στο instagram. Με το δικό της μοναδικό στυλ ανεβάζει πολύ συχνά βιντεάκια που τραβάει η ίδια και διηγείται ιστορίες.

Η 43χρονη παρουσιάστρια πριν από λίγες μέρες μάλιστα ανέβασε 3 story στα οποία μας διηγήθηκε μια άγνωστη ιστορία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και είχε να κάνει με το φύλο του μωρού της, της κόρης της. Ακόμα μας έδειξε πριν από μία εβδομάδα την πρώτη τούρτα που έσβησε το κοριτσάκι της, αφού έφτασε ενός έτους(δείτε την εδώ).

Τι ιστορία διηγήθηκε η Μαρία Ηλιάκη

«Να σας πω κάτι; Όταν ήμουν έγκυος, μέχρι να δω το φύλο του παιδιού, ήμουν σίγουρη ότι είχα αγόρι. Σίγουρη, δηλαδή. Έλεγα ότι εγώ αποκλείεται να κάνω κορίτσι’. Γιατί είμαι και λίγο άντρας στη συμπεριφορά, δεν είμαι και πάρα πολύ ζουζουνιές κι αυτά. Οπότε ήμουν σίγουρη ότι είχα αγόρι. Και ξαφνικά μου έρχεται το αποτέλεσμα και βλέπω ‘κορίτσι’».

Και συνέχισε:

«Μετά, όταν σκεφτόμουν τι θα της ψωνίσω, τι ρουχαλάκια θα της πάρω, έλεγα ‘δε θέλω εγώ ροζ, φιογκάκια και τέτοια’ και έλεγα σε όλους ότι ήθελα ουδέτερα χρώματα. Θέλω να σας δείξω μία φούστα που της ψώνισα προχτές. Δε θα σας πω από πού γιατί ήταν η τελευταία και δεν υπάρχει άλλη. Δείτε.»

«Είναι κατσικωμένος στο σπίτι» - Η Ηλιάκη ''απασφάλισε'' για την εξαφάνισή της από τα social media

Τo προηγούμενο διάστημα παρατηρήθηκε η απουσία της πανελίστριας από τους λογαριασμούς της και οι ακόλουθοι έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα, σε περίπτωση που δεν πηγαίνει κάτι καλά. Έτσι λοιπόν, την Tρίτη 10/5 είχε κάνει δύο insta stories, σαν αυτά τα τρυφερά που κατά καιρούς κάνει με την κόρη της, και εξήγησε πως μια σειρά από πολλές βλάβες στο σπίτι την ανάγκασαν να εξαφανιστεί αλλά θα επανέλθει.

«Νομίζω πως ο ανάδρομος είναι κατσικωμένος στο σπίτι. Στο δικό μου το σπίτι. Έχει έρθει και κάθεται. Και με κοιτάει και γελάει. Έχουν χαλάσει… τι να σου πω! Ακόμα και πράγματα που δε χαλάνε ποτέ έχουν χαλάσει αυτές τις μέρες. Γι’ αυτό και έχω εξαφανιστεί. Δε σας έχω ξεχάσει.

Αύριο το πρωί στις 9, θα σας δείξω τις ασκήσεις για τα πλαδαρά τα χέρια. Έχω πάρει οδηγίες. Είμαι έτοιμη. Αύριο το πρωί».