Η Μαρία Ηλιάκη γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης της - Η πρώτη τούρτα γενεθλίων της μικρής

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Ηλιάκη γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης της - Η πρώτη τούρτα γενεθλίων της μικρής

Την τελευταία μέρα του Μαΐου έγινε για πρώτη φορά μανούλα η Μαρία Ηλιάκη, η οποία γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της αναρτώντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο. Σήμερα 1/6 η παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί μια ακόμα πολύ όμορφη στιγμή με την κορούλα της.

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται την πρώτη γενέθλια τούρτα της κόρης της

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και δεν θα μπορούσε να παραλείψει να μοιραστεί με τους ακολούθους της, την πρώτη τούρτα της μονάκριβης κόρης της.

Οι αναρτήσεις πήραν φωτιά και η πολύχρωμα τούρτα γέμισε με καρδιές και likes «Χρόνια πολλά αγάπη μας», έγραψε πάνω στην τούρτα η παρουσιάστρια.

Μαρία Ηλιάκη Τούρτα

Μαρία Ηλιάκη - Γενέθλια

Το περιστατικό στις κούνιες που ενόχλησε την Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη για όσο διάστημα λείπει ο αγαπημένος της στο εξωτερικό -(Δείτε φωτογραφία του άντρα της από ταξίδι αστραπή για να δει τα κορίτσια του)- έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου μόνη της το μεγάλωμα της κόρης και ό,τι συνεπάγεται αυτό. Περνάει ασφαλώς μια πολύ όμορφη φάση και απολαμβάνει τη μητρότητα, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές, που έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολα περιστατικά.

Ένα από αυτά αποφάσισε να δημοσιεύσει μέσα από ένα story στο Instagram, καθώς είχε μια περίεργη εμπειρία στην παιδική χαρά. Πιο συγκεκριμένα, πήγε με την μικρή της σε ένα πάρκο και δε μπορούσε να διανοηθεί το ότι περίμενε μισή ώρα και παραπάνω για να κατεβάσουν οι υπόλοιπες μαμάδες τα δικά τους παιδιά από την κούνια.

«Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Μη με πείτε παράξενη. Είσαι στις κούνιες, με μαμάδες άλλες με τα άλλα τα παιδάκια τα οποία κάνουν κούνια, πολλή ώρα. Και εσύ περιμένεις. 10 λεπτά, ένα τέταρτο, 20 λεπτά, μισή ώρα. Στο μισάωρο τσακώνεσαι ή περιμένεις να κατέβει το άλλο το παιδάκι;

Απλή ερώτηση. Δηλαδή, δε θα έπρεπε να έχει κατέβει, ας πούμε, ίσως λίγο νωρίτερα, αφού βλέπεις ότι περιμένει κάποιος άλλος να κάνει; Ρωτάω εγώ τώρα»