Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη - Στο μαιευτήριο αγκαλιά με την κόρη της και τον Στέλιο Μανουσάκη

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η οικογένεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη - Στο μαιευτήριο αγκαλιά με την κόρη της και τον Στέλιο Μανουσάκη

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Από τότε τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης, ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας ανάμεσα σε Αθήνα και Ζυρίχη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο από τη μέρα που γεννήθηκε η μικρή της, στο οποίο ποζάρουν αγκαλιά με τον άντρα της μέσα στο μαιευτήριο, λίγα μόλις λεπτά αφού είδαν για πρώτη φορά την κόρη τους.

Μπορεί η ίδια να απείχε τις προηγούμενες μέρες από τα social media (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο η επιστροφή της έγινε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους

«και από εκείνη την ημέρα…όλα είναι αλλιώς», έγραψε η ίδια στην ανάρτηση που έκανε.

Το περιστατικό στις κούνιες που ενόχλησε την Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη για όσο διάστημα λείπει ο αγαπημένος της στο εξωτερικό -(Δείτε φωτογραφία του άντρα της από ταξίδι αστραπή για να δει τα κορίτσια του)- έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου μόνη της το μεγάλωμα της κόρης και ό,τι συνεπάγεται αυτό. Περνάει ασφαλώς μια πολύ όμορφη φάση και απολαμβάνει τη μητρότητα, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές, που έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολα περιστατικά.

Ένα από αυτά αποφάσισε να δημοσιεύσει μέσα από ένα story στο Instagram, καθώς είχε μια περίεργη εμπειρία στην παιδική χαρά. Πιο συγκεκριμένα, πήγε με την μικρή της σε ένα πάρκο και δε μπορούσε να διανοηθεί το ότι περίμενε μισή ώρα και παραπάνω για να κατεβάσουν οι υπόλοιπες μαμάδες τα δικά τους παιδιά από την κούνια.

«Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Μη με πείτε παράξενη. Είσαι στις κούνιες, με μαμάδες άλλες με τα άλλα τα παιδάκια τα οποία κάνουν κούνια, πολλή ώρα. Και εσύ περιμένεις. 10 λεπτά, ένα τέταρτο, 20 λεπτά, μισή ώρα. Στο μισάωρο τσακώνεσαι ή περιμένεις να κατέβει το άλλο το παιδάκι;

Απλή ερώτηση. Δηλαδή, δε θα έπρεπε να έχει κατέβει, ας πούμε, ίσως λίγο νωρίτερα, αφού βλέπεις ότι περιμένει κάποιος άλλος να κάνει; Ρωτάω εγώ τώρα»