Το πουλέν της Αννίτας Πάνια πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες - Στροφή στην καριέρα του

Δείτε φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πουλέν της Αννίτας Πάνια πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες - Στροφή στην καριέρα του

Νέος επαγγελματικός προσανατολισμός μετά τις φυλακές, τα TV συνοικέσια τη Αννίτας και το «Ερωτοδικείο» της Βίκης Μιχαλονάκου για το πουλέν της Αννίτας Πάνια (δείτε το τηλεοπτικό της μέλλον). Έκανε στροφή στην καριέρα του και πλέον παίζει πλέον σε ερωτικές ταινίες.

Έχοντας ξεκινήσει ως "παρατράγουδο" στο «Χρυσό Κουφέτο» και διανύσει μια περιπετειώδη πορεία μέσα και έξω από τις φυλακές, εξαργυρώνει την εμπειρία του από τα τηλεοπτικά πλατό με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου.

Αυτό είναι το πουλέν της Αννίτας Πάνια

Ο 45χρονος πλέον, Τζανέτος Τσαπατσάρης ξανασυστήνεται στο... ειδικό κοινό μέσα από την ταινία "Squirt game part 2», που ανήκει στην κατηγορία των parody porns, στηρίζεται στο πασίγνωστο «Sqiud game», το νοτιοκορεάτικο δράματα επιβίωσης του Netflix.

Έχοντας αφήσει μούσι και με μεγαλύτερος μέρος του κορμιού του στιγματισμένο με τατουάζ, εμφανίζεται ως πρωταγωνιστής στην αφίσα της ταινίας της «Sugas Babes.tv», μαζί με τον streamer Hayate, κατά κόσμον Μιχάλη Ζάννη.

Όπως αναφέρει η Espresso, όπως είχε αποκαλύψει ο Τζανέτος Τσαπατσάρης, το άλλοτε ταλέντο της Αννίτας Πάνια έβγαλε μέχρι πρότινος τα προς το ζην ως μικροπωλητής. Συγκεκριμένα, είχε βγάλει άδεια για την πώληση ειδών δώρου, κυρίως γυαλιών ηλίου, σε υπαίθριες αγορές και πανηγύρια.

Τζανέττος ερωτικές ταινίες

Ο 45χρονος έχει αφήσει πίσω του τις πολλές εμπλοκές που είχε με τον νόμο και που του στέρησαν την ελευθερία του για ένα σημαντικό διάστημα στα νεανικά του χρόνια. Από νεαρός, είχε απασχολήσει τις Αρχές για ληστείες. Λίγο αργότερα προσπάθησε να γίνει γνωστό μέσω του «Χρυσού Κουφέτου» λανσάροντας το στυλ του «επαναστάτη χωρίς αιτία». Ακολούθησαν κάποιες guest εμφανίσεις του στο «Ερωτοδικείο» της Βίκυς Μανωλάκο, όπου έφτασε να κάνει μέχρι και ακροβατικές επιδείξεις.

Στη συνέχει απασχόλησε και πάλι, όταν εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές και κατήγγειλε ότι πασίγνωστοι επιχειρηματίες και σχεδιαστές τον πλήρωναν για να έχουν μαζί του ομοφυλοφιλικές σχέσεις.