Σούσουρο με το Γιώργο Αγγελόπουλο - Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ

Σε τι πρότζεκτ θα τον δούμε

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Σούσουρο με το Γιώργο Αγγελόπουλο - Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει δεχτεί και συζητά για δύο τελείως διαφορετικά πρότζεκτ. Και τα δύο, όμως, είναι με το ίδιο κανάλι, τον ΣΚΑΪ. Από την μία, τον θέλουν ως ηθοποιό σε καθημερινή σειρά και από την άλλη ως παίκτη ριάλιτι.

Οι προτάσεις που έχει δεχτεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη νέα σεζόν από τον ΣΚΑΪ

Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι του Φαλήρου σκέφτεται τις νέες σειρές που θα βάλει στο πρόγραμμα του για τη νέα σεζόν και για κάποια από αυτές προορίζει τον Ντάνο. Πέρα από τα δύο που έχουν ήδη εγκριθεί και προχωρά η προετοιμασία τους, υπάρχουν και σκέψεις για ένα καθημερινό απογευματινό εποχής και ο ρόλος που του έχει προταθεί είναι για αυτό και μάλιστα για έναν από τους βασικούς ρόλους.

Από την άλλη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πολιορκείται από τον Acun Ilicali για το Survivor All Star. Ενώ, όμως, στην αρχή ακούγονταν φήμες πως ο Τούρκος παραγωγός τον θέλει για τη θέση του παρουσιαστή, αυτές φαίνεται πως διαψεύστηκαν και τελικά οι πληροφορίες λένε πως τον προορίζει ως παίκτη στο reality επιβίωσης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε προβεί και ο ίδιος σε σχετικές δηλώσεις πρόσφατα

Η κάμερα του Super Κατερίνα συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον ρώτησε για τις φήμες να βρεθεί στη θέση του παρουσιαστή στο ριάλιτι Survivor All Star, ενώ έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί από τον Ατζούν πως η συμφωνία έχει κλείσει και ήδη κάποια ονόματα έχουν μπει στο παιχνίδι. Ο αγαπημένος Ντάνος του κοινού απάντησε στα σενάρια με διπλωματικότητα αλλά και αφοπλιστικότητα.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση, έχω δει αυτό που λέγεται και γράφεται. Προσωπικά δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση από την παραγωγή», και συνέχισε:

«Ο “Φύλακας Άγγελος” με θέλει να είμαι εδώ στην Ελλάδα. Είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να συζητηθούν, αν τελικά μου προταθεί. Αν είναι να μεταβώ σε ένα μέρος μακριά από τις δράσεις μου για έξι μήνες, τα χρήματα δεν είναι απαραίτητο ότι θα καλύψουν το κενό. Η παρουσίαση για εμένα είναι κάτι καινούριο. Ξέρω το παιχνίδι ως παίκτης, οπότε μπορεί να μη με κάνει ικανό παρουσιαστή, ή και να με κάνει. Μπορεί και να το συζητούσα».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιανό. «Έχει κάνει απίστευτη δουλειά και αυτό πρέπει να το πω γιατί υπάρχει ήδη ένας παρουσιαστής που έχει κάνει απίστευτη δουλειά».

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος, Έλενα Πολυκάρπου, ανέφερε ότι την Πέμπτη, ο Ντάνος δείπνησε με στέλεχος του ΣΚΑΪ.