«Έπεσα λιπόθυμη...Για μένα ήταν τεράστιο ξενύχτι» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την χθεσινή βραδιά

Η ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπής της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έπεσα λιπόθυμη...Για μένα ήταν τεράστιο ξενύχτι» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την χθεσινή βραδιά

Η Ελένη Μενεγάκη είχε έξοδο το βράδυ της Τρίτης 7/6, όπως μας ενημέρωσε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας το εκθαμβωτικό της look. Η ίδια, όμως, από ότι φαίνεται, έχει ξεσυνηθίσει να βγαίνει βράδυ και έπεσε λυπόθυμη στο κραβάτι της, όπως ανέφερε στη σημερινή εκπομπή της 8/6.

Η έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής με βήμα αργό και σταθερό και δεν δίστασε να αναφέρει: «Έπεσα λιπόθυμη… Για μένα ήταν τεράστιο ξενύχτι, είπα κάποια στιγμή τι κάνω;» Και μπορεί να ήταν στο εν λόγω πάρτι και οι συνεργάτες της, δεν τους συνάντησε και είπαν τα νέα τους στον αέρα της εκπομπής!

Επίσης, αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό φόρεμά της που, όπως μας ενημέρωσε, ήταν δημιουργία των σχεδιαστών, MiRo.

Λίγα λόγια για το Event των Ποσειδωνίων 2022

Mια εντυπωσιακή βραδιά έζησαν στο Island όσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν πρόσκληση στο μεγάλο πάρτι του Βαγγέλη και του Μιλτιάδη Μαρινάκη, που έγινε στο περιθώριο της μεγάλης ναυτικής έκθεσης «Ποσειδώνια 2022».

Εκεί βρέθηκαν πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα της τηλεόρασης και celebrities, μεταξύ των οποίων και Ελένη Μενεγάκη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Μαρία Μπεκατώρου.

Γκεστ σταρ της βραδιάς η κούπα του πρωταθλήματος που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, την οποία ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ανέβασε στην σκηνή, με Αργυρό και Ρέμο να την κρατάνε.

Μενεγάκη Παπακαλιάτης Κοκκινου

Μενεγάκη Υβόννη

Μενεγάκη Μπεκατώρου

Μενεγάκη Μπαρκα

Tα Ποσειδώνια 2022 ξεκίνησαν τη Δευτέρα 6/6 με την κορυφαία διεθνή ναυτιλιακή έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στο στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουνίου.

Την τελετή εγκαινίων χαιρέτησαν ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, η Ευρωπαία Επίτροπος Μεταφορών Adina Valean και η Πρόεδρος, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού.

Η φετινή έκθεση είναι η μεγαλύτερη σε έκταση στη μέχρι τώρα ιστορία της, καταφέρνοντας να καλύψει το σύνολο του εκθεσιακού χώρου.

Έπειτα από μία τετραετή παύση, εξαιτίας της πανδημίας, τα Ποσειδώνια επιστρέφουν στην παραδοσιακή, φυσική τους μορφή και οι διοργανωτές παρουσιάζουν το πρόγραμμα συνεδρίων και σεμιναρίων, το οποίο θα εμβαθύνει στα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η διεθνής ναυτιλιακή κοινότητα.