«Σε παρακαλώ και κλαίω άσχημα» - Το επικό σχόλιο Κουτσελίνη για την πρόταση του Λιάγκα στον Κουσουλό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σε παρακαλώ και κλαίω άσχημα» - Το επικό σχόλιο Κουτσελίνη για την πρόταση του Λιάγκα στον Κουσουλό

Το πρωί της Τετάρτης 8/6 ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και όπως ήταν αναμενόμενο συζήτησαν με τον Γιώργο Λιάγκα για την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου (δείτε εδώ σχετικά). Μάλιστα ο δημοσιογράφος δέχθηκε πρόταση από τον παρουσιαστή να συνεργαστούν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Φυσικά όλο αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία δεν θέλει να χάσει τον συνεργάτη της.

Θα αφήσει η Κουτσελίνη του Κουσουλό να πάει στο Πρωινό

«Ο Πέτρος μας είναι ήδη εδώ άρτι αφιχθείς από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Είδες; Εγώ τους μοιράζομαι τους συνεργάτες μου. Να δούμε αυτοί θα μοιραστούν την εκπομπή; Γιατί εγώ δεν είδα να σου κάνει πρόταση η Φαίη, είδα τον Γιώργο», ανέφερε ρίχνοντας σπόντα για το τηλεοπτικό διαζύγιο των δύο.

«Η Φαίη είπε ότι θέλει να κάνει εκπομπή του χρόνου μαζί σου, να είναι εδώ», απάντησε με χιούμορ ο δημοσιογράφος.

«Εγώ την περιμένω με μεγάλη χαρά. Θα τα σπάζαμε τα ταμεία εγώ και η Φαίη. Μακάρι, δυο γυναίκες εδώ. Να δεις τι θα γινόταν! Στη ζώνη αυτή. Όχι να πάρουμε των παιδιών τη δουλειά», ανέφερε εκείνη.

«Η πρόταση του Γιώργου έλα και θα σου δώσω τα λεφτά ήταν καταπληκτική. Το λέω γιατί φάνηκε ότι χωρίζεται όντως η εκπομπή με αυτό που είπανε. Πέτρο μη πάρεις την καρέκλα σου απ' εδώ και πας εκεί. Σε παρακαλώ πάρα πολύ… Σε παρακαλώ και κλαίω άσχημα», ολοκλήρωσε.

Η σπόντα του Λιάγκα για το τηλεοπτικό "διαζύγιό" του με τη Σκορδά

Το τελευταίο διάστημα αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, μιας και τελειώνει η σεζόν και όλοι βρίσκονται σε αναβρασμό σχετικά με το τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν. Το πρωί της Τρίτης 7/6 στον αέρα του Πρωινού, ο παρουσιαστής θέλησε να τοποθετηθεί πάνω σε όσα ακούγονται έμμεσα και χιουμοριστικά...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Κατερίνα Ζαρίφη έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής και σχολίασαν το ενδεχόμενο να κάνουν και αυτοί σπαστή εκπομπή, όπως το πρώην ζευγάρι. Μετά το τέλος του βίντεο, όλοι οι συντελεστές γέλασαν, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Θα πάρω το πριόνι να κόψουμε το τραπέζι»