Χαζομπαμπάς με τα όλα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Κυνηγούσε τον γιο του στα σοκάκια της Μυκόνου

Είναι τρελαμένος μαζί του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαζομπαμπάς με τα όλα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Κυνηγούσε τον γιο του στα σοκάκια της Μυκόνου

Ο Γιάννης Αντεκούνμπο μπορεί να μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά εδώ και αρκετά χρόνια ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμερική, εκεί όπου και έχει φτιάξει την όμορφη οικογένειά του. Παρ' όλα αυτά ποτέ δεν ξεχνάει την Ελλάδα μιας και είναι η χώρα του και τον δένουν πολλά μαζί της.

Έτσι λοιπόν, για τις καλοκαιρινές του διακοπές αποφάσισε να επιστρέψει με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του και να απολαύσουν όμορφες στιγμές στη Μύκονο. Με ανεβασμένη διάθεση κάνουν τα μπάνια τους στο νησί των ανέμων και το βράδυ περιτριγυρίζονται στα σοκάκια και σύμφωνα με τα πλάνα του Mykonoslive.tv o μπασκετμπολίστας δε χορταίνει παιχνίδια με τον γιό του.

Τα παιχνίδια του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον γιο του στη Μύκονο

«Θα γύριζα πίσω στα Σεπόλια να...»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην Cosmote TV και τον Βασίλη Σκουντή ο Γιάννης Αντετοκουνμπο, ο οποίος με μία δήλωσή του για τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, συγκλόνισε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μιλήσει πολλές φορές για τον πατέρα του με τον οποίο είχε υπέροχη σχέση και έτσι, δε δυσκολεύτηκε καθόλου να αποκαλύψει πως θα έδινε πίσω όλα όσα έχει καταφέρει για να τον έχει πίσω, ενώ πριν λίγο καιρό είχε συγκινήσει με μία δήλωση για τη μαμά του.

«Αν κατέβαινε ο Θεός και σου έλεγε ότι σου παίρνει το πρωτάθλημα, τα λεφτά και σου έδινε κάτι άλλο, τι θα ήθελες να είναι;» ήταν η ερώτηση του Βασίλη Σκουντή.

Χωρίς να το σκεφτεί λεπτό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε: «Τον πατέρα μου, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη για αυτό, πάρτε τα όλα, δεν με νοιάζει, θα γυρίσω πίσω στα Σεπόλια να πουλάω CD στον δρόμο. Δεν με νοιάζει καν, τον πατέρα μου μόνο. Άλλη ερώτηση».