Τρελά ερωτευμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια - Κρατιούνται χέρι χέρι στα στενά της Μυκόνου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια - Κρατιούνται χέρι χέρι στα στενά της Μυκόνου

Τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του. Έτσι λοιπόν ο διεθνής μπασκετμπολίστας βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του στο νησί των ανέμων.

Μάλιστα, ο φακός του YouWeekly.gr τον "τσάκωσε" μαζί με την σύζυγό του αλλά και μητέρα των δυο γιων του (δείτε εδώ τρυφερή ανάρτηση) να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου όπου κρατούσαν σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την σύζυγό του στη Μύκονο

Γιάννης Αντετοκούνμπο με την σύντροφό του

Στην Μύκονο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Καλοκαιρινές διακοπές για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Θα εξαφανιζόμουν για έναν χρόνο...»

Οι Μιλγουόκι Μπακς με τρομερή φόρμα για άλλη μία φορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατάφεραν να κερδίσουν με 110-107 την ομάδα των Μπόστον Σέλτικς. Έτσι, πήραν και πάλι το προβάδισμα για τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας.

Μετά από αυτή την συγκλονιστική νίκη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας διεθνής μπασκετμπολίστας, είχε κέφια(και πάλι μετά τα πρόσφατα ευχάριστα) και αυτό φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα. Εμφανίστηκε ορεξάτος και έλεγα συνεχώς πολύ καλές ατάκες για μια ακόμη φορά.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη πρόσφατη νίκη της ομαδας του

Mεταξύ άλλων όταν αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Τζρου Χόλιντεϊ και την απουσία του Μίντλετον: «Μας αρέσει να παίζουμε μαζί, ανθίζει η σχέση μας αλλά και ο Μίντλετον είναι μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μας. Αν πούμε ότι δεν τον έχουμε ανάγκη θα πούμε ψέματα. Όμως τώρα πρέπει να παίζουμε όπως είμαστε ώστε να κερδίζουμε μέχρι να επιστρέψει και να μας κάνει ακόμα καλύτερους. Να επιστρέψει για να πάρω ένα χρόνο ρεπό. Ξέρετε εάν θα πληρώνομαι εάν πάρω έναν χρόνο ρεπό; Γνωρίζετε πώς λειτουργεί;»

Όσο για το τι θα έκανε εάν έπαιρνε έναν χρόνο ρεπό είπε: «Θα εξαφανιζόμουν. Θα πήγαινα σ’ ένα νησί στην Ελλάδα με την οικογένειά μου και θα εξαφανιζόμουν για έναν χρόνο».