«Προτεραιότητά μου είναι η απόκτηση ενός παιδιού» - Η αποκάλυψη της Ελένης Φουρέιρα

Οι δηλώσεις της για τον Μποτία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Προτεραιότητά μου είναι η απόκτηση ενός παιδιού» - Η αποκάλυψη της Ελένης Φουρέιρα

Πάταγο προκαλεί η Ελένη Φουρέιρα σε όποιο κοινό και αν εμφανιστεί, ενώ κάθε της performance συζητιέται για πολύ καιρό. Βέβαια ορισμένα από αυτά είναι πανάκριβα, αλλά για αρκετούς η Ελένη Φουρέιρα αξίζει κάθε κόστος. Κάτι τέτοιο θα αναφώνησε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και την κάλεσε να τραγουδήσει στα «Ποσειδώνια».

Το βράδυ της Τρίτης 7/6 η τραγουδίστρια τα έδωσε όλα και εκεί βρέθηκαν πολλοί celebrities καλεσμένοι που την απόλαυσαν και με το παραπάνω. Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε ότι τη χάζευε όσο τραγουδούσε και τη θαύμασε.

Άλλαξαν οι προτεραιότητες της Ελένης Φουρέιρα

Λίγες ώρες μετά από αυτό η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έπαιξε μια συνέντευξη της τραγουδίστριας, που αποκαλύπτει ότι πλέον στόχος της είναι να γίνει μανούλα.

«Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι καλά είναι ένας σταθερός σύντροφος στα θέλω και τα πιστεύω του», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η προτεραιότητά μου είναι η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος».

Λίγα λόγια για το Event των Ποσειδωνίων 2022

Mια εντυπωσιακή βραδιά έζησαν στο Island όσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν πρόσκληση στο μεγάλο πάρτι του Βαγγέλη και του Μιλτιάδη Μαρινάκη, που έγινε στο περιθώριο της μεγάλης ναυτικής έκθεσης «Ποσειδώνια 2022».

Εκεί βρέθηκαν πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα της τηλεόρασης και celebrities, μεταξύ των οποίων και Ελένη Μενεγάκη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Μαρία Μπεκατώρου.

Γκεστ σταρ της βραδιάς η κούπα του πρωταθλήματος που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, την οποία ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ανέβασε στην σκηνή, με Αργυρό και Ρέμο να την κρατάνε.

Μενεγάκη Παπακαλιάτης Κοκκινου

Μενεγάκη Υβόννη

Μενεγάκη Μπεκατώρου

Μενεγάκη Μπαρκα

Tα Ποσειδώνια 2022 ξεκίνησαν τη Δευτέρα 6/6 με την κορυφαία διεθνή ναυτιλιακή έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στο στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουνίου.

Την τελετή εγκαινίων χαιρέτησαν ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, η Ευρωπαία Επίτροπος Μεταφορών Adina Valean και η Πρόεδρος, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού.

Η φετινή έκθεση είναι η μεγαλύτερη σε έκταση στη μέχρι τώρα ιστορία της, καταφέρνοντας να καλύψει το σύνολο του εκθεσιακού χώρου.

Έπειτα από μία τετραετή παύση, εξαιτίας της πανδημίας, τα Ποσειδώνια επιστρέφουν στην παραδοσιακή, φυσική τους μορφή και οι διοργανωτές παρουσιάζουν το πρόγραμμα συνεδρίων και σεμιναρίων, το οποίο θα εμβαθύνει στα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η διεθνής ναυτιλιακή κοινότητα.