Μετακόμισαν σε άλλο σπίτι - Το δώρο του Μαραβέγια στη Σωτηροπούλου για την νέα τους αρχή

Δεν πρέπει να της άρεσε και πολύ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μετακόμισαν σε άλλο σπίτι - Το δώρο του Μαραβέγια στη Σωτηροπούλου για την νέα τους αρχή

H Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που μετά τον σχετικά πρόσφατο γάμο τους στην Ύδρα είναι όλο στα μέλια αποδεικνύοντας περίτρανα σε όλους, πως είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους για το δικό τους καλό και τη βολή τους και έτσι άλλαξαν σπίτι αλλά όχι περιοχή. Αφού λοιπόν τακτοποιήθηκαν στο νέο τους διαμέρισμα στο Μετς, ο τραγουδιστής αποφάσισε να πειράξει λίγο την ηθοποιό και έτσι της πήρε δώρο ένα λάστιχο κήπου, και μάλιστα δε δίστασε να την τραβήξει βίντεο με αυτό.

Βίντεο από το νέο σπίτι του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου

«Όταν είδα την Τόνια...»

Ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ζωής το μεσημέρι του Σαββάτου 26/3 στο Dot μιλώντας για την περιπέτεια του με τον covid αλλά και για το τεράστιο έρωτα του για την Τόνια Σωτηροπούλου.

Είναι γεγονός πως οι δύο τους αποτελούν ένα λαμπερό ζευγάρι, που φαίνεται να έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό. Ο γάμος ήταν μια πολύ ευτυχής στιγμής και για τους δύο, αλλά όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής συνέβη περισσότερο σαν ένα πάρτι, μια γιορτή και όχι για να αλλάξει η ζωή τους (Άλλαξε τελικά κάτι;).

«Κόλλησα Covid πολύ πριν τα εμβόλια. Το πέρασα δύσκολα, ήμουν 24 ημέρες κλεισμένος στο στούντιο μόνος μου, εγώ και τα μουσικά όργανα. Ερχόταν η Τόνια, έπαιρνε τα σκουπίδια, μου έδινε φαγητό, έριχνε και ένα δάκρυ. Τότε φοβόμασταν πάρα πολύ έστω να έρθουμε και κοντά. Άρχισα μόνος μου να πειραματίζομαι και να φτιάχνω πραγματάκια. Έγραψα το νέο μου άλμπουμ. Έβλεπα τα Φιλαράκια σαν αντίδοτο».

«Αισθανόμουν και πριν τον γάμο ότι ήμουν με τον σύντροφο της ζωής μου, τον άνθρωπό μου και πορευόμαστε μαζί για το υπόλοιπο. Συνυπάρχουμε αλλά είμαστε αυτόνομοι και μοναδικοί. Είμαστε καλά και είμαστε μαζί. Παντρευτήκαμε γιατί θέλαμε ένα ωραίο πάρτι για τους φίλους μας. Ήθελα να κάνω μια γιορτή, να σπάσω την μαυρίλα και να κάνω ευτυχισμένο τον άνθρωπό μου. Ας πούμε το σε αγαπώ σε αυτούς που πρέπει, ας παντρευτούμε αυτούς που θέλουμε» εξομολογήθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας για την Τόνια Σωτηροπούλου.

«Όταν είδα την Τόνια κατάλαβα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Ήταν πολύ πνευματώδης, με αυτή την σπάνια ομορφιά που όμοια της δεν έχω ξαναδεί. Είχε χιούμορ, ήταν ζεστή, ευαίσθητη και μάχιμη. Τα συνδύασε όλα αυτά που με γοητεύουν» δήλωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.