«Θα μπορούσε να βγει και τηλεοπτικά...» - Ο Μαρτάκης αποκαλύπτει για το ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Καρτελιά

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα μπορούσε να βγει και τηλεοπτικά...» - Ο Μαρτάκης αποκαλύπτει για το ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Καρτελιά

Ο Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης 8/6, και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον, για το οποίο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις, όπως έχει αποκαλύψει σε άλλη του συνέντευξη, αλλά και για τον Γιώργο Καρτελιά με τον οποίο συνεργάζονται στην ραδιοφωνική εκπομπή του στην Χαλκίδα.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως η συμπαρουσιάστρια του Καρτελιά στο Breakfast at Star δεν έχει αποχωρήσει εντελώς από την εκπομπή του ραδιοφώνου, κατά την οποία υπήρξαν αχτύπητο δίδυμο. Ανέφερε, δηλαδή, πως είναι ο προσωρινός της αντικαταστάτης. Μίλησε, μάλιστα, και για την πιθανή συνεργασία με τον παρουσιαστή και στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μαρτάκη για την συνεργασία του με τον Γιώργο Καρτελιά

«Συζητάω και για την τηλεόραση και για διάφορα πράγματα. Δεν έχω αντικαταστήσει την Παπίλα στο ραδιόφωνο. Δεν υπήρχε απογευματινή ζώνη στον “Σοκ”. Λόγω του ότι ο Γιώργος κάνει πρωινό στο Star και ήθελε να κάνει ραδιόφωνο και είχα κάνει ένα μικρό γκεστ στο ραδιόφωνο στη Χαλκίδα όταν η Ελίνα ήταν έγκυος, τους ήρθε η ιδέα να κάνουμε μια καινούργια εκπομπή.

Περνάμε πολύ ωραία στο ραδιόφωνο με τον Γιώργο. Επειδή είναι αληθινή η χημεία και θα μπορούσε να βγει και τηλεοπτικά αλλά επειδή έχω κάνει αρκετά πράγματα τηλεοπτικά τι θα κάναμε; Δεν μιλάμε για τα τηλεοπτικά, δεν θα έλεγα εγώ για τον Γιώργο κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

«Φοβάμαι τι θα πει...»

Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Τρίτης 24/5, και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το κανάλι του Ηλία Ψινάκη στο youtube, στο οποίο καλεί πολλούς από τους διάσημους με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Τον manager είδαμε μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο του X-Factor, όπου δημιούργησε μεγάλες εντάσεις.

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως δεν θα είχε τόσο πρόβλημα στο να παρευρεθεί στο "γηροκομείο", όπως το αποκαλεί, όσο στο να μην παρευρεθεί, καθώς ο οικοδεσπότης του καναλιού του είχε εξηγήσει πως οποιοδήποτε δεν πάει ως καλεσμένος, δεν θα παραληφθεί απλώς, αλλά αντιθέτως το όνομά του θα ακουστεί δημόσια και θα βγουν στη φόρα όλα όσα θέλει να αποκαλύψει εκείνος.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά νομίζω ότι και σε περίπτωση που σε καλέσει, όχι μόνο εμένα, και δεν πας, φοβάμαι το τι θα πει ο ίδιος μετά. Γιατί τον είχα ρωτήσει "τι θα γίνει θα τους φωνάξεις όλους;" και λέει "θα τους φωνάξω όλους και όποιος δεν έρθει, θα τα πω όπως τα θυμάμαι εγώ". Ξέρεις αυτό δεν είναι πολύ ωραίο. Είναι λίγο αγχωτικό», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.