«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω...» - Το συγκινητικό μήνυμα της Νάντιας Μπουλέ για τις πανελλαδικές εξετάσεις

«Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω...» - Το συγκινητικό μήνυμα της Νάντιας Μπουλέ για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Η Νάντια Μπουλέ ανήκει στην κατηγορία των διάσημων που ενδιαφέρονται για τα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά και απασχολούν την κοινωνία μας. Οι πανελλαδικές εξετάσεις, λοιπόν, είναι ένα από αυτά τα θέματα που κάθε χρόνο προκαλούν τεράστιο άγχος στους μαθητές και η στήριξή τους από ανθρώπους που έχουν πετύχει τα όνειρά τους είναι πολύ σημαντική.

Έτσι, μετά την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα πριν ακόμα ξεκινήσουν οι εξετάσεις, η ηθοποιός και παρουσιάστρια προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για την δική της εμπειρία 20 χρόνια πριν, γράφοντας τα πιο τρυφερά λόγια για όσους δίνουν τη δική τους μάχη αυτή τη στιγμή.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ για της πανελλαδικές εξετάσεις

Νάντια Μπουλέ

«Πανελλαδικές 2022. Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη χρονιά που έδωσα κι εγώ πανελλαδικές, αλλά παρά τη χρονική απόσταση θυμάμαι ολοκάθαρα τη σωματική αίσθηση εκείνης της περιόδου. Σφιγμένο στομάχι, υπνηλία και ένταση μαζί, μυαλό κουρκούτι και ένα σωρό ανασφάλειες για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα ήθελα κάποιος να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν καθορίζεται από αυτήν την περίοδο και πως τα χρόνια που θα έρθουν θα έχω όλο το χρόνο μπροστά μου για να ψάξω τα ενδιαφέροντά μου, τα ταλέντα και τις αδυναμίες μου, να αλλάξω δρόμο και κατεύθυνση όσες φορές θέλω και να αποφασίσω μόνη μου για αυτά που θέλω να κάνω στη ζωή μου.

Αν είσαι λοιπόν σε περίοδο Πανελλαδικών και περνάς ζόρικα, σε κοιτάω και σου λέω το ίδιο, όσο πιο δυνατά μπορώ! Αν πάλι έχεις αποφασίσει από τώρα το δρόμο σου, προχώρα και μη σταματάς για τίποτα και για κανέναν! Καλή επιτυχία σε όλους, είναι η αρχή της ενήλικης ζωής σας και όλη δύναμη είναι στα χέρια σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, η ίδια έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και έχει φέρει στον κόσμο την αγαπημένη της κορούλα η οποία είναι η αδυναμία της.

Έτσι, αυτό το καλοκαίρι η ίδια θα γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της κορούλας της. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει κάποια Insta stories όπου την βλέπουμε να έχει ενθουσιαστεί με την ξύλινη τσουλήθρα και το χειροποίητο τρίγωνο αναρρίχησης.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ

Η τρυφερή ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ