Τα "έσπασαν" μέχρι το πρωί - Ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου εντοπίστηκαν σε μαγαζί της παραλιακής

Ωπα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα

Πολλές "μεγάλες" προσωπικότητες βρέθηκαν σε πάρτι που διοργανώθηκε στην παραλιακή, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, που "κλείδωσε" και το τηλεοπτικό του μέλλον, μαζί με την φίλη του, Κατερίνα Καινούργιου. Οι δυό τους τα "έσπασαν" μέχρι το πρωί, αλλά, όπως αναφέρθηκε, δεν ήταν οι μόνοι.

Μαζί τους εντοπίστηκαν και η Ελένη Μενεγάκη, η Δανάη Μπάρκα, η Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και Υβόννη Μπόσνιακ. Φυσικά, δεν θα έλειπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Σοφία Χαρμαντά, o Χάρης Σιανίδης ακόμα και ο Νίκος Καρβέλας ήταν εκεί και διασκέδασαν με τα τραγούδια που ερμήνευσαν ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνου Αργυρού αλλά και της Έλλη Κοκκίνου.

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου σε μαγαζί της παραλιακής με άλλους διάσημους

Όλοι τους ήταν λαμπεροί και τα βλέμματα έπεφταν από τον ένα καλεσμένο στον άλλο. Μαζί έγιναν μία παρέα και μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο φαίνεται πως πέρασαν φανταστικά.

Κατερίνα Καινούργιου - Νίκος Κοκλώνης

Δανάη Μπάρκα - Ελένη Μενεγάκη

Νίκος Καρβέλας - Χάρης Σιανίδης

''Οι αληθινοί φίλοι δεν χρειάζεται να κρατούν χέρια γιατί...''

H φιλία του Νίκου Κοκλώνη και της Κατερίνας Καινούργιου είναι από τις φωτεινές εξαιρέσεις στο χώρο της showbiz, καθώς όπως είναι γνωστό τέτοιου είδους φιλικοί δεσμοί σπάνια αντέχουν στο χρόνο. Πέρα από την επαγγελματική τους συνεργασία είναι αξιοθαύμαστο το πως στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε δυσκολία της προσωπικής τους ζωής. Πρόσφατα μάλιστα πέρασαν και μερικές στιγμές χαλάρωσης μαζί(δείτε εδώ φωτογραφία τους από την πισίνα).

Η φιλία τους είναι πραγματικά αξιοζήλευτη και ο Νίκος Κοκλώνης παραγωγός και CEO της Barking Well Media ένιωσε την ανάγκη να κάνει ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για να εκφράσει την αγάπη του.

Με ένα post αφιερωμένο στη φιλία εξέφρασε τα συναισθήματά του για τους δεσμούς που τους ενώνουν.