«Κλείδωσε» η επιστροφή του Just The 2 of Us - Έρχονται τα πάνω κάτω στο σόου

Αλλάζει η κριτική επιτροπή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κλείδωσε» η επιστροφή του Just The 2 of Us - Έρχονται τα πάνω κάτω στο σόου

Φωτιά έχει πάρει ο Νίκος Κοκλώνης που δεν σταματά να φέρνει φαντασμαγορικά σόου στην ελληνική τηλεόραση. Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο παραγωγός ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ, 2 μυθοπλασίες ενώ είναι προ των πυλών και μεγάλη επιστροφή του «Just the 2 of Us».

Έρχεται το ανανεωμένο Just the 2 of Us

Τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης ανάγκασαν τους ιθύνοντες του καναλιού να ανάψουν το πράσινο φως για νέα επεισόδια. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες επαφές για τα άτομα τα οποία θα διαγωνιστούν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, αναμένουμε να τον δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το συντομότερο και μάλιστα η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για Σεπτέμβριο.

Ωστόσο έχουν ξεκινήσει και κάποιες φήμες, ότι πιθανότατα η κριτική επιτροπή να μην απαρτίζεται από τα γνωστά μας πρόσωπα, αλλά να αλλάξει σύνθεση.

Φυσικά σε όλο αυτό ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχει πάρει θέση αλλά έχει τονίζει ότι τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει το κανάλι.

''Κλείδωσαν'' δύο φαντασμαγορικά show για τον Alpha

Η τηλεοπτική σεζόν μπορεί να φτάνει στο τέλος της όμως τα κανάλια έχουν αρχίσει από τώρα να συζητάνε για την επόμενη χρονιά και να γίνονται σοβαρές συζητήσεις για τα προγράμματα, που πιστεύουν ότι θα πάνε καλά. Ο alpha έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, καθώς τόσο οι σειρές όσο και τα shows, που φιλοξένησε άρεσαν πολύ στο κοινό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Love it γνωστοποιήθηκε την Πέμπτη 19/5 πως ο σταθμός θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη και την παραγωγή του, καθώς τα έχουν βρει πολύ καλά μεταξύ τους. Ο παρουσιαστής ετοιμάζεται να βάλει φωτιά με όσα ετοιμάζει, ωστόσο για την ώρα μαθεύτηκε πως το Just πήρε έγκριση για του χρόνου μαζί με ένα βρετανικό show, το All together now, τα οποία θα μοιραστούν μέσα στον χρόνο στο πεντάμηνο.