Ο Νίκος Κοκλώνης βάζει φωτιά στα τηλεοπτικά - Η πολύκροτη συνέντευξη και το ντοκιμαντέρ για τον Pablo Escobar

Η εκπομπή που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Κοκλώνης βάζει φωτιά στα τηλεοπτικά - Η πολύκροτη συνέντευξη και το ντοκιμαντέρ για τον Pablo Escobar

Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει τηλεοπτικά μέσω της συχνότητας του Alpha, πολύ διαφορετικό από ότι μας έχει συνηθίσει. (Δείτε εδώ αποκαλυπτικές φωτογραφίες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό). Αν περιμένατε να τον δείτε σε ένα σόου υπερπαραγωγή κάνατε λάθος. Αυτή την φορά θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά με ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Έρχεται με ντοκιμαντέρ στον Alpha από τον Νίκο Κοκλώνη

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, ενώ ενημέρωσε ότι θα το δούμε πολύ σύντομα στις οθόνες μας. Ωστόσο ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία προβολής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάμπλο Εσκομπάρ έχει μείνει γνωστός ως «βασιλιάς της κοκαΐνης», ήταν ο Νο1 καταζητούμενος στον κόσμο και έχει υπάρχει από τους πλουσιότερους. Μάλιστα η ζωή του έχει απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν, τόσο στο κινηματογράφο, όσο και στην τηλεόραση.

«Πρωινός καφές στο σπίτι του Pablo Escobar , σε μια μοναδική συνέντευξη με τον αδελφό του Roberto . Σύντομα στις οθόνες σας όλη η διαδρομή του πιο καταζητούμενου ανθρώπου όλων των εποχών», έγραψε στην ανάρτησή του ο παραγωγός.

Το συγκινητικό tweet του Νίκου Κοκλώνη για τη γιορτή της γυναίκας

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε ένα συγκινητικό post στο twitter ανήμερα της γιορτής της γυναίκας, θέλοντας και εκείνος να εκφράσει τον θαυμασμό του για το φύλλο αυτό. Ο παραγωγός έχει αποδείξει πως χρησιμοποιεί τα social media ως ένα μέσο έκφρασης και υπεράσπισης όσων θεωρεί πως αδικούνται.

Σε όσες συνεργασίες έχει πραγματοποιήσει με γυναίκες φανερώνει το πόσο κύριος είναι καθώς και την προσπάθεια του να τις κάνει να νιώθουν όμορφα και άνετα στο πλάι του. Έτσι λοιπόν και για σήμερα που οι γυναίκες γιορτάζουν της εξυμνεί, όποιες και είναι αυτές, όποια θέση και αν έχουν στη ζωή του.

«Να σας χαιρόμαστε κορίτσια, να σας αγαπάμε κ να σας σεβόμαστε Κάθε μέρα ως συναδέλφους, φίλες, συντρόφους, μάνες. Μην το θυμόμαστε μόνο σήμερα -σας αξίζει το παντού και πάντα. Είναι τραγικό οι γυναίκες να αναγκάζονται ακόμα να δίνουν μάχες για τα αυτονόητα».