Ξέχασε το Βασιλάκο και κάνει διακοπές στο Ντουμπάι: Άλλος άνθρωπος σήμερα η Μαγδαληνή από το «Bachelor»

Δείτε τις φωτογραφίες της πρώην παίκτριας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ξέχασε το Βασιλάκο και κάνει διακοπές στο Ντουμπάι: Άλλος άνθρωπος σήμερα η Μαγδαληνή από το «Bachelor»

Την Μαγδαληνή Zαφειρίου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «The Bachelor». Η Μυτηλινιά προγραμματίστρια μπορεί να μην ήταν το φαβορί για να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο με την ευθύτητα της, αλλά και τη συγκινητική ιστορία που είχε διηγηθεί για τα παιδικά της χρόνια είχε καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού.

Πλέον έχει αφήσει πίσω στο παρελθόν και τον Βασιλάκο αλλά και το ριάλιτυ και ασχολείται με την κανονική της δουλειά. Η αλλαγή μάλιστα στο παρουσιαστικό της είναι εντυπωσιακή και δεν έχει σχέση με το απλό κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τους δέκτες του Alpha(δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή της).

Πρόσφατα μέσα από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε ότι βρέθηκε για ταξίδι και καλοπέραση σε έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του εξωτερικού, το Ντουμπάι.

Πως τα πέρασε στο ταξίδι της στο Ντουμπάι η Μαγδαληνή;

Απ' ότι φαίνεται ο Βασιλάκος αλλά και ο παλιός της εαυτός έχουν μείνει στο παρελθόν αφού την είδαμε ανανεωμένη να απολαμβάνει τις διακοπές της

Η Μαγδαληνή Ζαφειρίου στο Ντουμπάι

Η Μαγδαληνή Ζαφειρίου σε έρημο του Ντουμπάι

Την άφησε ο Βασιλάκος και έγινε άλλος άνθρωπος - Και άλλη παίκτρια του πρώτου κύκλου έγινε αγνώριστη δύο χρόνια μετά

Άλλη μία συμπαίκτρια της Μαγδαληνής είδαμε πρόσφατα να έχει αλλάξει εντυπωσιακά. Ο λόγος για την Άννυ Βασίλα. Η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του εργένη, ωστόσο έμεινε στο κοινό.

H Άννυ σύμφωνα με τα όσα είπε στο βιογραφικό της, στο Τhe Bachelor δήλωσε συμμετοχή γιατί έχει την κρυφή ελπίδα να βρει τον αληθινό έρωτα, τον ένα και μοναδικό σύντροφο στη ζωή της. Την ιντρίγκαρε ο ανταγωνισμός και ως παθιασμένη Δίδυμος ήταν έτοιμη να διεκδικήσει τον Bachelor από τις άλλες γυναίκες, καθώς θεωρούσε ότι διαθέτει «όλο το πακέτο».

Απεχθάνεται τη ζήλια αφού αυτό ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο χώρισε από την τελευταία της σχέση. Το μεγάλο της στοίχημα; Να μπορέσει κάποιος να την κάνει να «πετάξει» από τα δάχτυλο της το μονόπετρο του πρώην της που ακόμα βρίσκεται στο χέρι της.

Η ίδια μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της. Έτσι έχασε αρκετά κιλά ενώ μάκρυνε και τα μαλλιά της. Έκτοτε είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, ενώ στο TikTok διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς.

@

♬ -