Το αποκάλυψε περίπου 20 χρόνια μετά! - Ο λόγος που η Βογιατζάκη δεν ήθελε να πάει στο Όμορφος Κόσμος το Πρωί

Γιατί δέχτηκε;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε περίπου 20 χρόνια μετά! - Ο λόγος που η Βογιατζάκη δεν ήθελε να πάει στο Όμορφος Κόσμος το Πρωί

Καλεσμένη στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν το βράδυ της Τετάρτης 9/6 η πολύ καλή του φίλη αλλά και παλιά του συνεργάτιδα Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε για την απώλεια της μαμάς της, με τον παρουσιαστή μας πήγαν αρκετά χρόνια πίσω όταν συνεργάστηκαν τηλεοπτικά στο «Όμορφος κόσμος το πρωί», και τότε ήταν που η Βογιατζάκη έκανε μία αποκάλυψη για την απόφασή της τότε...

Όσα δήλωσε η Σοφία Βογιατζάκη

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Όταν ήρθε η πρόταση από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το σκέφτηκε, πως είναι δυνατόν, πως σας ήρθε, εγώ δεν έγω σχέση με αυτά, εγώ δεν θέλω να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, εμένα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και πως σας ήρθε αυτό. Μου ζητούσαν να κάνω ραντεβού μαζί σου και δεν ήθελα.

Χτυπιόμουν, δεν ήθελα. «Τι δουλειά έχω εγώ με τις εκπομπές και τα πρωινάδικα;» έλεγα. Άκου τότε. Δίκιο είχα όμως τότε. Μετά γνώρισα εσένα και θυμάμαι το πρώτο μας ραντεβού. Επί δυόμιση ώρες ήμουν κάτω από τις καρέκλες και τους καναπέδες από τα γέλια. Αν μη τι άλλο κατάλαβα πως μαζί σου θα περάσω πάρα πολύ ωραία»

«Την ίδια περίοδο μπαίνει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με 98% φραγμένα τα πνευμόνια του και τα δύο από καρκίνο. Έλεγα συνέχεια πως δεν θέλω τηλεόραση και πρωινό γιατί η δουλειά μου είναι άλλη, αλλά μετά είπα πως θα το κάνω αναγκαστικά γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα».

«Γνωρίζω όμως εσένα, πέφτω κάτω από τα γέλια και λέω το ΟΚ. Να στείλουμε και χαιρετίσματα σε όλη την παρέα! Στη Ράνια, τον Μανώλη, τον Φοίβο, την Εύη και την Κατερίνα Καινούργιου που ήταν μελαχρινή στην δημοσιογραφική ομάδα» συμπλήρωσε η Σοφία Βογιατζάκη.

«Δεν με εμπιστεύομαι με...»

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή ενώ δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για την απώλεια που την "τσάκισε".

Συγκεκριμένα, η Σοφία Βογιατζάκη αναφέρθηκε για το δίπλωμα οδήγησης αλλά και για το γεγονός ότι δεν εμπιστεύεται τον εαυτό της στο τιμόνι: «Αγόρασα αυτοκίνητο για να με αναγκάσω να γραφτώ σε σχολή οδηγών. Δεν με εμπιστεύομαι με τιμόνι, δεν θέλω να έχω την ευθύνη της ζωής των ανθρώπων που περπατάνε και που είναι στα άλλα αυτοκίνητα. Ακριβώς την ίδια ευθύνη νιώθω με το να γεννήσω ένα παιδί».