Η εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή για την απώλεια του Δάκη - «Τι άνθρωπος ήταν αυτός;!»

Η συγκινητική αναφορά στον καλλιτέχνη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή για την απώλεια του Δάκη - «Τι άνθρωπος ήταν αυτός;!»

Μετά την Σοφία Βογιατζάκη το βράδυ της Τετάρτης 8/6 στο The 2night Show, καλεσμένος ήταν και ο Λευτέρης Πανταζής! Ο κορυφαίος τραγουδιστής προχώρησε σε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον επερχόμενο γάμο της κόρης του Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση, αλλά και για την απώλεια του Δάκη, που βύθισε στο πένθος το καλλιτεχνικό - και όχι μόνο - στερέωμα.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Πανταζή για τον Δάκη

Ειδικότερα, ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε πως «ο καλύτερος άνθρωπος ήταν ο Δάκης. Μα την Παναγία! Ήμασταν μαζί στο Μικρό Διογένη μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Πωλίνα. Παιδί μου, τι άνθρωπος ήταν αυτός; Καλός άνθρωπος, ωραία φωνή, καλοσύνη, δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν. Του κάναμε πλάκες, μας έκανε και αυτός και τα καμαρίνια μας ήταν ανοιχτά. Περάσαμε μια σεζόν εκπληκτική μαζί, σκίσαμε τότε».

Η εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή για την απώλεια του Δάκη

«Τον έβλεπα και στη Γλυφάδα πάντα που έμενε εκεί, μιλούσαμε, συζητούσαμε. Ναι ρε παιδί μου. Ήμουν προχθές μαζί με τον Πασχάλη στο αεροδρόμιο και συζητούσαμε πριν μπούμε στο αεροπλάνο. «Πως είναι ο Δάκης, ρε συ Πασχάλη;» του λέω. «Έχει μείνει 42 κιλά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να την βγάλει» μου λέει. Δεν προλάβαμε να μπούμε στο αεροπλάνο και μας έστειλαν μήνυμα ότι έφυγε» πρόσθεσε επίσης.

Αποκαλύπτει τη σχέση του με τον Μάριο Καπότση

Πιο συγκεκριμένα ο Λευτέρης Πανταζής λίγο καιρό πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η κόρη του, την οποία θα συνοδέψει μόλις χάσει κιλά όπως του είπε, μιλά για τον γαμπρό του και αποκαλύπτει...

«Έχω χάσει 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4. “Αν δεν χάσεις κιλά χοντρούλη δεν θα φέρνεις τον γαμπρό σε μένα”. Έτσι μου είπε. Κάνω διατροφή 28 μέρες τώρα. Παναγιά μου τι τραβάω… Κάνε παιδιά να δεις καλό. Είναι καλό κορίτσι και αυτός είναι καλός άνθρωπος είναι τύχη να είναι μαζί δύο τόσο καλά παιδιά. Και ο κάθε γονιός ξέρει πως είναι να πέφτει το παιδί του σε καλά χέρια, αυτό είναι…

Να υπάρχει σεβασμός, αγάπη και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον. Τον έζησα στην καραντίνα παραπάνω, εκεί αγαπηθήκαμε όλοι μαζί. Εκεί τσακωθήκαμε με την κόρη, μετά χορέψαμε. Η Κόνι με κάνει ό,τι θέλει. Κάποια στιγμή θα ερχόταν όλο αυτό γιατί είναι και το όνειρο κάθε γονιού, να δει το παιδί του στην εκκλησία. Αυτό δεν ακούμε και εμείς από τη μέρα που γεννηθήκαμε;», δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ο Λευτέρης Πανταζής σχολίασε: «Δεν θα με φωνάζει παππού, αλλά Λεπά. Το παιδί μόλις γεννηθεί θα πει Λεπά», είπε με χιούμορ.