Πάρθηκε η απόφαση - Μένει ή φεύγει από τον Σασμό η Μαρία Πρωτόπαππα

Το ανακοίνωσε η ίδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάρθηκε η απόφαση - Μένει ή φεύγει από τον Σασμό η Μαρία Πρωτόπαππα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star έκανε η Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στο αν πρόκειται να τη δούμε στο remake της σειράς «Νησί» και στο αν θα παραμείνει στη νέα σεζόν του Σασμού.

Εδώ και αρκετούς μήνες, οι φήμες αναφέρουν πως η ηθοποιός θα αφήσει τη σειρά του ALPHA προκειμένου να βρεθεί στο Νησί 2.

Τι θα γίνει τελικά με τη Μαρία Πρωτόπαππα στον Σασμό

Η ίδια μέσα από τις δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο καθώς δεν θέλει να αφήσει τον Σασμό πριν ολοκληρωθεί η ιστορία του χαρακτήρα της.

«Δυστυχώς για λόγους τεχνικούς δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Θα συνεχίσω στον Σασμό γιατί δε θέλω να αφήσω αυτή τη ροή. Δε θέλω να εγκαταλείψω ένα καράβι στο οποίο ήμουν βασικός συντελεστές. Με τον Τάσο Νούσια ήταν δεδομένο ότι ταιριάζουμε, γνωριστήκαμε στο Νησί. Είναι ζεστός συνάδελφος και πρωτίστως δουλεύει για τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Πρωτόπαππα.

«Πέρασα κρίση ηλικίας»

Το πρωί της Δευτέρας 6/6 η Όλγα Λαφαζάνη βρέθηκε με την Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» - δείτε εδώ ποιοι πεθαίνουν στα επόμενα επεισόδια - μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ εξέφρασε και ένα μεγάλο της παράπονο.

«Νομίζω πως για τον Σασμό ξέρω λιγότερα από όσα ξέρουν οι τηλεθεατές! Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα spoiler. Δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερη περιέργεια;

Όταν ο τηλεθεατής δηλαδή βλέπει μια σειρά γιατί να ξέρει παρακάτω τι θα γίνει; Αναρωτιέμαι αν έχει αποτέλεσμα το να ξέρεις και να περιμένεις κάτι που έχεις ακούσει και αν είναι περισσότερο γαργαλιστικό», ανέφερε η ηθοποιός.

Και έπειτα αναφέρθηκε σε πιο προσωπικά της ζητήματα: «Για πολύ μεγάλο διάστημα τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι, φοράω ότι να ‘ναι με χρώματα και είμαι ένας κανονικός άνθρωπος ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ γιατί, αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά μου για να ξαναβαφτώ και μετά θα ξεβαφτώ για να ξαναβαφτώ στο θέατρο και θα… ξέβαφτω για να κοιμηθώ.

Οπότε αυτό δεν νομίζω πως είναι πολύ υγιεινό. Και έτσι όμως να μην ήταν νομίζω πως δεν θα είχε πολλή σημασία. Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια τρομερά μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πως θα έπρεπε να είμαι».

«Πέρασα κρίση ηλικία στα 22, στα 28, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου πολύ έντονα νιώθω όταν βιολογικά γυρίζω σελίδα. Το νιώθω πεντακάθαρα και είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό μου και την κοσμοθεωρία μου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.