Πέταξε τα πουκάμισα η Αγγελική Νικολούλη - Η σπάνια βραδινή έξοδος με κοραλί σύνολο

Δεν την είχαμε ξαναδεί έτσι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πέταξε τα πουκάμισα η Αγγελική Νικολούλη - Η σπάνια βραδινή έξοδος με κοραλί σύνολο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια το χώρο της τηλεόρασης με εκπομπές, που έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία. Οι γνωριμίες της είναι πολλές και γενικότερα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με πολλές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η άγνωστη ωστόσο σχέση που έχει με την Αγγελική Νικολούλη είναι κάτι, που δεν ξέρει πολύς κόσμος μιας και οι δύο εργάζονται στον ίδιο χώρο αλλά ασχολούνται με διαφορετικής θεματικής προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση η κάθε μια εκτιμάει και σέβεται το έργο της άλλης και αυτό φάνηκε από το πόσο κοντά ήταν την έκθεση Ποσειδόνια 2022, που παρευρέθηκαν.

Στη συγκεκριμένη βραδιά είδαμε να δίνουν το παρόν πολλές κυρίες από τη showbiz και ανάμεσα σε αυτές, τις εντυπώσεις έκλεψε η Ελένη Μενεγάκη, που έκανε την εξαίρεση και βγήκε βράδυ, μιας είναι γνωστό ότι δεν το συνηθίζει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε βραδινή έξοδο με την Αγγελική Νικολούλη

Νικολούλη - Τσιμτσιλή

Τα μυστικά της Νικολούλη για κρατιέται σε φόρμα

Μπορεί συνεχώς να τρέχει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του Φως στο Τούνελ, μια εκπομπή με άκρως ικανοποιητικά νούμερα, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της.

Είναι μια καταξιωμένη δημοσιογράφος που προσέχει την εμφάνισή της με λεπτομέρεια, το ίδιο φυσικά και την σιλουέτα της. Η ίδια πριν από κάποια χρόνια είχε μιλήσει στο περιοδικό YOU και είχα αποκαλύψει ποια είναι τα μυστικά της προκειμένου να μένει σταθερή πάντα στα κιλά της, χωρίς την ίδια στιγμή να στερείται τίποτα.

Η ίδια βέβαια σπάνια εμφανίζεται με μαγιό, ωστόσο όποτε το κάνει φαίνεται πως έχει κάνει πολύ σωστή δουλειά με το σώμα της (δείτε τη εδώ).

Αγγελική Νικολούλη δίαιτα

Είστε πάντα μια πολύ περιποιημένη γυναίκα και υπήρξατε πάντα αδύνατη. Είναι έτσι το σκαρί σας ή κάνε τε δίαιτα;

Με προσέχω για να έχω! Δεν στερούμαι τίποτα και απολαμβάνω το καλό φαγητό με παρέα. Σε καμμιά περίπτωση δεν θα αποστειρωνόμουν για την εικόνα μου. Δεν με θυμάμαι σε αυστηρές δίαιτες. Σύμμαχος μου, απ’ ‘οτι μου λένε φίλοι γιατροί, το καλό DNA που έχω.