Έκανε την εξαίρεση - Νυχτοπερπατήματα για την Ελένη Μενεγάκη μετά από πολύ καιρό

Με ημιδιαφανές φόρεμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έκανε την εξαίρεση - Νυχτοπερπατήματα για την Ελένη Μενεγάκη μετά από πολύ καιρό

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως κατά κύριο λόγο είναι πρωινός τύπος, αφού οι εκπομπές, που παρουσιάζει όλα αυτά τα χρόνια την καλούν να σηκώνεται αρκετά νωρίς. Για το λόγο αυτό έχει αποκαλύψει πως δεν συνηθίζει να κυκλοφορεί βράδυ και καθημερινές και όταν αυτό συμβαίνει θα πάει σε πιο ήρεμα μέρη με τον σύντροφό της.

Παρ' όλα αυτά την Τρίτη 7/6 έκανε την εξαίρεση και παρευρέθη σε μια πολύ γνωστή ναυτιλιακή έκθεση, την Ποσειδώνια 2022. Πρόκειται για μια παρουσίαση, που επικεντρώνεται στα ναυτιλιακά με 24 σχετικά, εθνικά περίπτερα.

Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια έδωσε το παρόν και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε φωτογραφίες με εκείνη υπέρλαμπρη με το ημιδιαφανές τη φόρεμα και την Μαρία Μπεκατώρου και την Υβόννη Μπόσνιακ στο πλευρό της.

Η Ελένη Μενεγάκη σε γνωστή ναυτιλιακή έκθεση

Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

«Έπεσα λιπόθυμη...Για μένα ήταν τεράστιο ξενύχτι»

Η Μενεγάκη από ότι φαίνεται, έχει ξεσυνηθίσει να βγαίνει βράδυ και έπεσε λιπόθυμη στο κρεβάτι της, όπως ανέφερε στη εκπομπή της την Τετάρτη 8/6 μετά την επίσκεψη της στην έκθεση.

Η παρουσιάστρια εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής με βήμα αργό και σταθερό και δεν δίστασε να αναφέρει: «Έπεσα λιπόθυμη… Για μένα ήταν τεράστιο ξενύχτι, είπα κάποια στιγμή τι κάνω;» Και μπορεί να ήταν στο εν λόγω πάρτι και οι συνεργάτες της, δεν τους συνάντησε και είπαν τα νέα τους στον αέρα της εκπομπής!

Επίσης, αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό φόρεμά της που, όπως μας ενημέρωσε, ήταν δημιουργία των σχεδιαστών, MiRo.