Λαμπύριζε όλο το βράδυ η παγιέτα της - Η Τσιμτσιλή με φόρεμα που ''βγάζει'' μάτι

Με βαθύ μπούστο και σκίσιμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λαμπύριζε όλο το βράδυ η παγιέτα της - Η Τσιμτσιλή με φόρεμα που ''βγάζει'' μάτι

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι χωρίς αμφιβολία μια γυναίκα με πολύ προσεγμένο στυλ είτε τη βλέπουμε στην εκπομπή, που παρουσιάζει κάθε πρωί είτε τη βλέπουμε σε πιο προσωπικές και οικογενειακές εμφανίσεις μέσα από τα social media.

Μπορεί να ξυπνάει πάρα πολύ πρωί για το Happy day και για τον λόγο αυτό να μην προτιμάει τόσο πολύ τις βραδινές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση με σκοπό να δώσει το παρόν σε ένα event, που τίμησαν και άλλες πολλές κυρίες, όπως οι υπέρλαμπρες Υβόνη Μπόσνιακ και η Ελένη Μενεγάκη.

Η Σταματίνα για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς έχει τις αναλογίες αλλά ξέρει να τις τονίζει με αποτέλεσμα να μοιάζουν πάντα ιδανικές. Έτσι λοιπόν διάλεξε ένα μακρύ φόρεμα με παγιέτα, το οποίο είχε τρία επίπεδα στα χρώματα.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή με εντυπωσιακή παγέτα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τα μυστικά της Σταματίνας για να κρατιέται πάντα σε φόρμα

Όλα τα επιφωνήματα θαυμασμού ταιριάζουν σε αυτές τις εικόνες! Και πώς αλλιώς, αφού μία προς μία οι αγαπημένες μας σταρ δείχνουν χωρίς... αιδώ (και γιατί άλλωστε!) τα hot κορμιά τους και τα θεϊκά τους πόδια, φορώντας τα πιο trendy μαγιό της σεζόν και κάνοντας τις πρώτες τους βουτιές σε πισίνες, θάλασσες και ακτές.

Κι αν εσένα σου φαίνεται περίεργο που τα... κορμιά αυτά δεν έχουν ίχνος κυτταρίτιδας, λίπους ή περιττών κιλών, μην πολυ-προβληματίζεσαι! Τα κορίτσια εφαρμόζουν εδώ και μήνες τα δικά τους tips, κάνουν αρκετές ώρες γυμναστική και φυσικά βάζουν... λουκέτο στο ψυγείο τους, αποφεύγοντας ό,τι παχυντικό έχει μέσα, δίνοντας έμφαση σε φρούτα, λαχανικά και σε όλες τις δροσερές light νοστιμιές που φτιάχνουν οι ίδιες.

Α! Και για να μην το ξεχάσω, πάνω στην πόρτα του ψυγείου τους βάζουν το μότο “όποιος θέλει το... κορμί, βρίσκει τον τρόπο”! Δες, λοιπόν, τι σε συμβουλεύουν από πρώτο χέρι...

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

42 γρ. αμύγδαλα καθημερινά! Αυτά καταναλώνει η παρουσιάστρια του Happy Day αφού σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, έτσι μειώνεται σημαντικά το λίπος των ποδιών αλλά και της κοιλιάς. 2 σε 1 δηλαδή...

Τσιμτσιλή