«Δεν θέλω να με κυνηγάει κάποιος...» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού

Το βίντεο που έφερε αναστάτωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θέλω να με κυνηγάει κάποιος...» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού

Το πρωί της Πέμπτης 9/6 η εκπομπή «Πρωινό» μετέδωσε ένα πολύ περίεργο βίντεο. Πρόκειται για ένα live στο Tik Tok που έκανε κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού, την ίδια ώρα που απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων.

Αναστατώθηκε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού

Ωστόσο η προβολή του εν λόγω βίντεο έφερε αναστάτωση μεταξύ των παρουσιαστών. Ενώ φυσικά για ακόμα μία μέρα, ήταν αντίθετες οι απόψεις των δύο παρουσιαστών, οι οποίοι δείχνουν όλο και περισσότερο τη δυσαρέσκειά τους να συνεργάζονται.

Σε όλη αυτή την κόντρα οι υπόλοιποι συνεργάτες προσπαθούν να μένουν αμέτοχοι και να μην παίρνουν ούτε το μέρος του ενός, ούτε του άλλου, ενώ συνήθως παραμένουν σιωπηλοί. Στην εν λόγω περίπτωση και πάλι η διένεξη ήταν μεταξύ των δύο κεντρικών παρουσιαστών.

«Αυτό τώρα πρέπει να το παίξουμε εμείς; Επειδή εγώ δεν θέλω να με κυνηγάει κάποιος. Μπορούμε λίγο να αλλάξουμε θέμα;», είπε ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ανένδοτος: «Τι να σε κυνηγήσει; Εσύ το τράβηξες; Όχι, να μην αλλάξουμε θέμα, περίμενε. Δεν γίνεται σε αυτή τη χώρα να αλλάξουμε θέμα τώρα».

«Εμείς θα το λύσουμε τώρα;», συνέχισε η πρώην σύζυγός του.

Η σπόντα του Λιάγκα για το τηλεοπτικό "διαζύγιό" του με τη Σκορδά

Το τελευταίο διάστημα αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, μιας και τελειώνει η σεζόν και όλοι βρίσκονται σε αναβρασμό σχετικά με το τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν. Το πρωί της Τρίτης 7/6 στον αέρα του Πρωινού, ο παρουσιαστής θέλησε να τοποθετηθεί πάνω σε όσα ακούγονται έμμεσα και χιουμοριστικά...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Κατερίνα Ζαρίφη έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής και σχολίασαν το ενδεχόμενο να κάνουν και αυτοί σπαστή εκπομπή, όπως το πρώην ζευγάρι. Μετά το τέλος του βίντεο, όλοι οι συντελεστές γέλασαν, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Θα πάρω το πριόνι να κόψουμε το τραπέζι»