Το έβγαλε γιατί ένιωθε άβολα - Το φόρεμα με βαθύ σκίσιμο που αναγκάστηκε να αλλάξει η Δέσποινα Βανδή

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το έβγαλε γιατί ένιωθε άβολα - Το φόρεμα με βαθύ σκίσιμο που αναγκάστηκε να αλλάξει η Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης (9/6) μία υπέροχη συναυλία μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, στην οποία μάλιστα έκανε την πρώτη της εμφάνιση και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη (δείτε εδώ μαμά και κόρη).

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της ωστόσο η Δέσποινα Βανδή αντιμετώπισε ένα πρόβλημα. Συγκεκριμένα, είχε επιλέξει αρχικά να φορέσει ένα υπέροχο φόρεμα, το οποίο βέβαια ήταν αρκετά ανοιχτό. Είχε βαθύ ντεκολτέ, μεγάλο σκίσιμο και άνοιγμα στην πλάτη.

Η τραγουδίστρια κάποια στιγμή αισθάνθηκε αρκετά άβολα και έτσι αποφάσισε να αλλάξει στα μισά της συναυλίας προκειμένου να είναι πιο άνετη.

Το φόρεμα που έβαλε και άλλαξε η Δέσποινα Βανδή στα μισά της συναυλίας

Δέσποινα Βανδή φόρεμα με παγιέτα

Η συνεργασία Βανδή - Θεοφάνους

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 η κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Ελένη» πέτυχε την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Θεοφάνους, οι οποίοι μίλησαν για την μουσική τους συνεργασία ύστερα από πολλά χρόνια, αλλά και για τις πιο προσωπικές τους στιγμές, αν και δεν αναφέρθηκαν στον νέο έρωτα ης τραγουδίστριας Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ προηγούμενες δηλώσεις της).

«Τη Δέσποινα τη θαυμάζω. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια πριν γίνει η “Βανδή”» δηλώνει ο Γιώργος Θεοφάνους. «Μου ταιριάζουν όλα τα τραγούδια του» λέει χαρακτηριστικά η ίδια και προσθέτει πως τα κομμάτια του κ. Θεοφάνους έχουν μια διαχρονικότητα.

Αναπολώντας η τραγουδίστρια τα πρώτα της βήματα, θυμάται πως εστίαζε να λέει σωστά τις νότες ώσπου ο Γιάννης Πάριος της είπε «Δέσποινα άσε τον στίχο να σε ταξιδέψει».

«Ο χώρος της μουσικής ήταν ο κατ’ εξοχήν πρώτος που χτυπήθηκε για ευνόητους λόγους, είμαστε όλοι διψασμένοι να βγούμε να τραγουδήσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή, λίγο πριν την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Ερωτηθείς για τα παιδιά του και τι θα τους έλεγε εάν ήθελαν να ακολουθήσουν το δρόμο της μουσικής, ο Γιώργος Θεοφάνους απαντά πως τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας και: «Ο ρόλος μας είναι να είμαστε δίπλα τους»

«Τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να ακολουθήσουν αυτό που θέλουν. Δεν κάνουμε παιδιά για να μας ανήκουν» συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μπισμπίκης στα παρασκήνια της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή - Φωτογραφία από πίσω

"Έσκασαν" τα ευχάριστα νέα για την Δέσποινα Βανδή - Στις 23 Ιουνίου...