Πατέρας και γιος ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό - Η ανάρτηση του Τρύφωνα Σαμαρά στο Instagram

Μας παρουσίασε τον Χαράλαμπο Σαμαρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πατέρας και γιος ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό - Η ανάρτηση του Τρύφωνα Σαμαρά στο Instagram

Πριν από λίγες ώρες ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέβασε μια αναπάντεχη φωτογραφία στο Instagram. Αυτή την φορά πόζαρε στο φωτογραφικό φακό δίπλα στον πατέρα του, κ. Χαράλαμπο και το γνωστό μοντέλο Άννα Πρέλεβιτς (δείτε εδώ με ποιον είναι τρελά ερωτευμένη).

Τρύφωνας και Χαράλαμπος Σαμαράς σε κοινή φωτογράφιση

Όπως αποκάλυψε και ο Τρύφωνας στην λεζάντα της ανάρτησης ήταν επι ποδός για μια κοινή τους συνέντευξη, πατέρας και γιος.

«I love my dad !!!!!! #selfie #interview with my father Xaris & supermodel @annaprelevic» έγραψε ο γνωστός κομμωτής.

Τον πατέρα του Τρύφωνα Σαμάρα δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που τον βλέπουμε υπό το πρίσμα της δημοσιότητας. Ο κύριος Χαράλαμπος είχε μίλησε στο παρελθόν για τον γιο του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύπτοντας ότι μικρός ο Τρύφωνας ήταν μπελαλίδικο, αλλά καλό παιδί. Είχε εκφράσει ακόμη πόσο υπερήφανος είναι για εκείνος ενώ θεωρεί πως αν δεν είχε γίνει κορυφαίος κομμωτής θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει καριέρα ως ηθοποιός.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς εξομολογείται για την περιπέτεια υγείας του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μοιάζει απίστευτα με τον αδερφό του, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικά, το πρωί της Τρίτης 17/5, μαζί με την Χαρά Βέρρα, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι στο μουσικό σόου J2US. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος κομμωτής αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα και άλλαξε ολόκληρη την κοσμοθεωρία του.

Ο ίδιος ανέφερε πως έμαθε πολύ ξαφνικά για το τι του συνέβαινε και αγχώθηκε ώστε να προλάβει την κατάσταση και να μη χρειαστεί να βρεθεί σε πιο δυσμενή θέση. Τόνισε, μάλιστα, πως μετά από αυτό το γεγονός άλλαξε τελείως ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα στη ζωή και έβαλε σε προτεραιότητα τον εαυτό του.

«Πλέον βάζω σε προτεραιότητα την υγεία μου, τη ζωή μου. Με συντάραξε γιατί αν αργούσα δύο μέρες, αυτό το πράγμα αν δεν το ξέρεις μπορείς να πάθεις κάτι πολύ κακό ή να κάνεις εγχείρηση ή μπορεί και να πεθάνεις», είπε αρχικά και στη συνέχεια σημείωσε: «Όταν μου το είπε ο γιατρός σοκαρίστηκα».

«Μετά από αυτό έβαλα άλλες προτεραιότητες, τον Τρύφωνα πάνω από όλα, να μη με ενδιαφέρει τόσο πολύ η δουλειά», κατέληξε.