Η Μαρία Μπεκατώρου με εντυπωσιακή εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο - Τραγούδησαν Ρέμο αγκαλιά

Όλο το παρασκήνιο από την έξοδο των φιλενάδων

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Η Μαρία Μπεκατώρου με εντυπωσιακή εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο - Τραγούδησαν Ρέμο αγκαλιά

Το βράδυ της Τρίτης 7/9 η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε παρέα με τη Δανάη Μπάρκα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Είναι πολύ σημαντικό, το ότι βλέπουμε μέσα στο χώρο της showbiz τέτοιες αληθινές και δυνατές φιλίες να κρατάνε. Για την έξοδό της η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι το οποίο συνδύασε με φλοράλ ψηλοτάκουνα και πραγματικά εντυπωσίασε με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Πρόσφατα μάλιστα είχε κάνει μια ανάρτηση στο instagram στην οποία εμφανίστηκε πολύ φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φυσικά να προσθέσει κανένα φίλτρο. Η κίνησή της αλλά και η εμφάνισή της ενθουσίασε τους followers όπου την αποθέωσαν στα σχόλια(δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της και τα τραγούδια με την Μπόσνιακ

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε μπει πλήρως σε ρυθμούς Αντώνη Ρέμου, καθώς τραγούδαγε τις επιτυχίες του και την ξέφρενη διάθεσή της κατέγραψε η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα. Στο τέλος του story μάλιστα εμφανίστηκε και η σύζυγος του Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, για να ενισχυθεί το ντουέτο.

Η Μπεκατώρου είναι κολλητή με την Μπόσνιακ, αλλά πέρα από το φιλικό κομμάτι της σχέσης τους, ο δεσμός τους είναι ακόμα πιο βαθύς. Η 48χρονη παρουσιάστρια έχει βαφτίσει την κόρη του μοντέλου και του τραγουδιστή, Ελένη, και της έχει μεγάλη αδυναμία.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Μπεκατώρου στην έξοδο στο Ρέμο

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της - Έδωσε τέλος στις φήμες

Τα νούμερα την θέλουν να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης, ωστόσο εκείνη αμφιταλαντεύεται στο αν θέλει να συνεχίσει την παρουσίαση της εκπομπής της. Αποκάλυψε ότι το «The Chase», έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά, ενώ έδωσε τέλος στις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει κάποιο φαντασμαγορικό σόου.

«Πρώτα ο Θεός θα συνεχίσουμε», ανέφερε αρχικά πρόσθεσε: «Όχι, μια χαρά είμαι με αυτό. Αν προκύψει κάτι ωραίο θα δούμε, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη, χαρούμενη. Προς το παρόν δεν θα κάνω κάποιο σόου, είναι και πολύ νωρίς ακόμα» είπε.

«Δεν έχω προλάβει να δω πάρα πολύ X Factor αλλά είναι μια ωραία παραγωγή», κατέληξε.