Ανακοινώθηκε νωρίς το πρωί - Πολύ ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπεκατώρου

Χαρές στους διαδρόμους του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοινώθηκε νωρίς το πρωί - Πολύ ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπεκατώρου

Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του MEGA για φέτος είναι χωρίς καμία αμφιβολία η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει την αξία της στον χώρο της τηλεόρασης και συγκεκριμένα στον ρόλο της παρουσίασης.

Η παρουσιάστρια αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού, μιας και είναι αυθόρμητη και συνεχώς ευδιάθετη. Φέτος, έχει αναλάβει την παρουσίαση ενός νέος παιχνιδιού, του The Chase, το οποίο φαίνεται να έχει κερδίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, κάτι που επιβεβαιώνεται απόλυτα από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά.

Πολύ ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπεκάτωρου

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου, The Chase, το απόγευμα της Παρασκευής 29/4

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής 29/4, η Μαρία Μπεκατώρου και το The Chase σημείωσαν 19,2% στο δυναμικό κοινό, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση στον πίνακα κατάταξης -δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα όλων των εκπομπών-.

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Τρία Μίλια 11,4
  • ALPHA: Deal 10,9
  • ΣΚΑΙ: Κάτι ξαναψήνεται 7,4
  • ΑΝΤ1: 5x5 17,5
  • STAR: Τροχός της τύχης 13,9
  • MEGA: The chase 19,2
  • MEGA: Live News 18,8
  • ΕΡΤ: Σε ξένα χέρια 2,6

"Έσκασε" από τα γέλια η Μπεκατώρου με τον έξαλλο πανηγυρισμό της παίκτριας

Μετά από την απρόσμενη απάντηση που δέχτηκε η Μαρία Μπεκατώρου στον αέρα της εκπομπής «The Chase» σειρά είχε στην 7/4 εκπομπή την γνωστή παρουσιάστρια η οποία «γονάτισε» από τα γέλια.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια εξήγησε επειδή δεν είναι συχνά τυχερή και την συγκεκριμένη απάντηση την έδωσε με βοηθό την τύχη, δεν περίμενε πως θα απαντούσε σωστά για αυτό και αντέδρασε τόσο έντονα.

«Σε ποια χώρα ανήκει η λίμνη του Μπουργκάς;», ήταν η ερώτηση με την παίκτρια να απαντά στη τύχη «Βουλγαρία», οπού βεβαίως ήταν τελικά και η σωστή απάντηση.