Πολλών τετραγωνικών σαν γήπεδο - Το εντυπωσιακό σπίτι του Σπανούλη για να χωράνε οι 8 τους

Η Χοψονίδου έχει επιμεληθεί τη διακόσμηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πολλών τετραγωνικών σαν γήπεδο - Το εντυπωσιακό σπίτι του Σπανούλη για να χωράνε οι 8 τους

O Bασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και τα έξι τους παιδάκια είναι αυτά, που συμπλήρωσαν την ευτυχία τους. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και πάντα βρίσκει χρόνο να κάνει πράγματα είτε οι δύο τους είτε όλοι μαζί.

Αυτή την περίοδο άφησαν το πολυτελές σπίτι τους στην Αθήνα και απολάμβαναν όμορφες στιγμές στη Μύκονο. Το μόνο σίγουρο είναι πως όπου και να πάνε πρέπει να υπάρχει πολύς χώρος μιας και όλοι μαζί είναι 8 άτομα. Για τον λόγο αυτό και το οίκημα, που μένουν είναι πολλών τετραγωνικών, με μεγάλους καναπέδες. Γενικά επικρατούν τα μπλε χρώματα και το ξύλο ενώ βλέπουμε κάθε επιφάνεια να είναι στρωμένη με χαλιά, για να παίζουν με μεγαλύτερη ασφάλεια τα παιδιά τους.

Το ονειρικό σπίτι του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλη σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Σπανούλης σπίτι

Βασίλης Σπανούλη σπίτι

H σχέση του Σπανούλη πριν παντρευτεί την Χοψονίδου

Ο έρωτας έχει χτυπήσει για τα καλά τον χώρο της showbiz και πολλά ζευγάρια έχουν αποφασίσει να χαράξουν κοινή πορεία . Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, όπου πλέον έχουν κλείσει 11 χρόνια μαζί, ενώ έχουν αποκτήσει και 6 παιδιά.

Ο Βασίλης Σπανούλης από πάντα ήθελε να κάνει μικρός οικογένεια και να διοχετεύσει όλη του την αγάπη και την αφοσίωση εκεί, δεν του άρεσαν οι μικρές εφήμερες σχέσεις και αυτό το έχει αποδείξει η πορεία του. Από τα 26 του είναι με την Ολυμπία, ενώ ακόμα και πριν ήθελε να οδηγήσει την σχέση του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Είναι γνωστό ότι όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε, εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε με τα «μπούνια» για τον γάμο, ενώ φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια. Για την πρώην του Σπανούλη δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά. Πρόκειται όμως για μια αθλήτρια που ζούσε στην Λάρισα και αποτελούσε τον παιδικό - εφηβικό έρωτα του διάσημου μπασκεμπολίστα.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ο αθλητής.