«Θα συνεργαζόμουν και πάλι με τον Πέτρο» - «Κόλαφος» ο Λευτέρης Ελευθερίου για τον Φιλιππίδη

«Αν αποφυλακιζόταν πρώτα θα έβγαινα μαζί του»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα συνεργαζόμουν και πάλι με τον Πέτρο» - «Κόλαφος» ο Λευτέρης Ελευθερίου για τον Φιλιππίδη

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9/6 ο Λευτέρης Ελευθερίου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού, ενώ αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω του χαρακτήρα του δεύτερου (δείτε εδώ παλιότερες δηλώσεις του για τον ηθοποιό).

Ο Λευτέρης Ελευθερίου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

«Δεν με έψησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου για να λάβω μέρος στην παράσταση, εγώ ήμουν από αυτούς που ψήθηκαν κατευθείαν», σχολίασε αρχικά ο ηθοποιός για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Στο ενδεχόμενο αν θα πήγαινε σε κάποιο ριάλιτι επιβίωσης εκείνος απάντησε: «Στο Survivor θα ξυπνούσε το ανταγωνιστικό κομμάτι μου και ίσως πήγαινα για τα λεφτά. Θέλω να βγαίνω με τους φίλους μου, αντροπαρέα».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή αλλά και τη σχέση του με τις θαυμάστριες απάντησε: «Η σχέση είναι δυνατή όταν δεν νιώθεις εγκλωβισμένος. Η σκηνή δίνει μια γοητεία και γι’ αυτό μπορεί κάποιος να σου εκδηλώσει το θαυμασμό του. Έχει έρθει θαυμάστρια να με αρπάξει να βγάλουμε selfie και προφανώς ένιωσε άσχημα η γυναίκα μου».

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε επίσης και στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχω ζήσει άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο. Κι εγώ έχω συμπεριφερθεί άσχημα. Έχω ζήσει τις φωνές του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν έβγαινε ο Φιλιππίδης από τη φυλακή πρώτα θα έκανα λίγο παρέα μαζί του και μπορεί να συνεργαζόμουν ξανά».

Ο Λευτέρης Ελευθερίου θυμήθηκε την εποχή που ήταν οπερατέρ του Παπαδάκη

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για το κίνημα #metoo όπου απασχολεί ιδιαίτερα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως ξεκίνησε ως οπερατέρ στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη καθώς είπε στον αέρα της εκπομπής: «Δεν ήμουν από καλλιτεχνική οικογένεια και είχα έναν φόβο.

Έτσι πήγα σε μια πολύ καλή σχολή εικονοληψίας» είπε ενώ παραδέχτηκε ότι και ο ξάδελφός του, Δημήτρης Ήμελλος για τη Νομική ξεκίνησε πριν γίνει ηθοποιός.». Από την άλλη, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να τον πάει στην κάμερα της εκπομπής όπου τον έβαλε να θυμηθεί τι έκανε ως οπερατέρ.