«Έχω πάθει έρωτα με...» - Αποκαλυπτικός ο Τάκης Ζαχαράτος την ημέρα των γενεθλίων του

Όλες οι δηλώσεις του showman

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω πάθει έρωτα με...» - Αποκαλυπτικός ο Τάκης Ζαχαράτος την ημέρα των γενεθλίων του

Γενέθλια είχε ο Τάκης Ζαχαράτος την Δευτέρα 6/6 και δεν «του έφτασε» η τούρτα υπερπαραγωγή που του προσέφερε το Happy Day, αλλά ο γνωστός showman αποφάσισε να τα γιορτάσει το βράδυ της Τετάρτης 8/6 καλώντας πολλούς διάσημους και μη φίλους του.

Εκεί βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες, στις οποίες μίλησε ο ηθοποιός, προσπαθώντας να μην αποκαλύψει τον αριθμό της ηλικίας του, αλλά τονίζοντας και ποιος είναι ο μεγάλος του έρωτας αυτή την περίοδο.

Γενέθλια και αποκαλύψεις για τον Τάκη Ζαχαράτο

«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα ότι θα ήμουν τώρα εδώ. Την ηλικία μου δεν την λέω εγώ, την λένε οι άλλοι για εμένα, οπότε ισοφαρίζει. Έξαλλου η ηλικία είναι ανάλογα με τον ρόλο, ο καθένας σε βλέπει όσο θέλει και όπως θέλει», ανέφερε αρχικά ο showman και συνέχισε:

«Έχω πάθει έναν έρωτα με την Ιλάειρα και τον Μαυρικίου, δεν αντέχω, είναι το καλύτερό μου, τους αγαπώ», απάντησε ο Τάκης Ζαχαράτος στην ερώτηση, ποια μίμηση δεν θα λείπει από τις παραστάσεις του.

Η απώλεια που συγκλόνισε τον Τάκη Ζαχαράτο

Τις τελευταίες ώρες ο καλλιτεχνικός χώρος έχει συγκλονιστεί μετά από μια δυσάρεστη είδηση που έχει κατακλύσει τα μέσα και αφορά στο όνομα στου Δάκη. Ο λατρεμένος τραγουδιστής έχασε τη μάχη με τη καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 29/5.

Τραγουδιστές και ηθοποιοί έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με πολύ γλυκά μηνύματα μιας και ο χώρος μετά τον θάνατο του θα είναι λίγο πιο φτωχός. Με τη σειρά του λοιπόν, και ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποχαιρετώντας τον με μια φωτογραφία του και ένα μήνυμα από καρδιάς.

«Καλό ταξίδι λατρεμένε μας», έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δάκης