Αλέξης Γεωργούλης: Επέστρεψε στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις βόλτες του με καλή παρέα

Που τον εντόπισε ο φακός

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αλέξης Γεωργούλης: Επέστρεψε στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις βόλτες του με καλή παρέα

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραμένει αναμφίβολα ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της Ελλάδας, τον οποίο ο χρόνος δεν αγγίζει. Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την υποκριτική καθώς έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής και έτσι μοιράζεται το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Βρυξελλών.

Πριν από κάποιους μήνες μάλιστα με αφορμή τη συμμετοχή του ως κριτή στο YFSF είχε δεχτεί κριτική από γνωστό βουλευτή(δείτε εδώ ποιον) ,που θεωρούσε ότι το λειτούργημα του ευρωβουλευτή δε συμβαδίζει με τη συμμετοχή σε τηλεοπτικά σόου με τον Γεωργούλη να αντιδρά καθώς θεώρησε ότι στοχοποιήθηκε.

Οι χαλαρές βόλτες του Αλέξη Γεωργούλη

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με casual ντύσιμο με φίλους να απολαμβάνει τον καφέ του στην Αθήνα

Ο Γεωργούλης για καφε

«Έχω φτάσει μία φορά κοντά στον γάμο...» μας αποκάλυψε

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει πριν μήνες ο Αλέξης Γεωργούλης στην κάμερα του Happy Day και στην δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Ο ίδιος μίλησε για τον χαμό του πατέρα του, την σχέση του με την τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ότι έχει φτάσει ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αρχικά, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε για την σχέση του με τον πατέρα του: «ο πατέρας μου έφυγε από την ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Κάναμε περισσότερες συζητήσεις αλλά είχε πάντα αυτό το «ότι κι αν σου λέω εγώ, εσύ το αποφασίζεις». Ήταν και πολύ αγαπημένοι με την μάνα μου».

Όσο για την σχέση του με την τηλεόραση, ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Από το 1995 δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι. Και η τηλεόραση που είναι τώρα στις Βρυξέλλες δεν ξέρω αν είναι καν στην πρίζα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Από τότε που ήμουν ηθοποιός έβλεπα κάποιες κριτικές οι οποίες είχαν στόχο να θίξουν. Όχι να κριτικάρουν. Με αποτέλεσμα να μην επηρεάζομαι και να μην μου καταστρέφουν αυτό που πραγματικά θέλω να δείξω για το ποιος είμαι»!

Όσο για το αν ο ίδιος έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο της δημιουργίας οικογένειας και του γάμου αποκάλυψε ότι: «Έχω φτάσει μία φορά κοντά στον γάμο, στο να πω ότι θα μπορούσα να το κάνω»!

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του ηθοποιού στο παρακάτω απόσπασμα: