Ο Νίκος Μπάρτζης μιλά ξεκάθαρα για την σχέση του με τον Τζέιμς και την Βέλλη - «Έχουμε συναντηθεί έξω αλλά...»

Αποκάλυψε ωστόσο ποιον στηρίζει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Νίκος Μπάρτζης μιλά ξεκάθαρα για την σχέση του με τον Τζέιμς και την Βέλλη - «Έχουμε συναντηθεί έξω αλλά...»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 9/6 ο πρώην παίκτης του Survivor και επιχειρηματίας, Νίκος Μπάρτζης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στη σχέση που διατηρεί πλέον με τον James Καφετζή και την Άννα-Μαρία Βέλλη ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα, ενώ κάνει και μία αποκάλυψη για τον Ηλία Μπόγδανο.

Ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει

Ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε μεταξύ άλλων : "Έχουμε συναντηθεί έξω, έχουμε μιλήσει. Δεν έχουμε φιλικές επαφές. Πλέον δεν μιλάμε. Είμαι κάτω στο χωριό στα μαγαζάκια μου, τρέχουμε. Ανεβαίνω λίγο στον Ηλία Μπόγδανο. Τον στηρίζω, με βοηθάει κι αυτός”.

Η επική ατάκα του για το φετινό Survivor

Τον Νίκο Μπάρτζη τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 4 όπου ήταν ένας από τους παίκτες που παρόλο που δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος του διαγωνισμού, κέρδισε από την άλλη τις καρδιές των τηλεθεατών.

Ωστόσο, ο ίδιος από τότε που αποχώρησε οικειοθελώς έχει αναφέρει χαρακτηριστικά πως "την πάτησε" με το συμβόλαιο του Survivor. Έτσι, ο αγρότης του περσινού κύκλου δεν δίστασε να «κατακεραυνώσει» το ριάλιτι επιβίωσης με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

«Άκουγα ότι φέτος θα πάνε καλά οι μυθοπλασίες και όχι τα ριάλιτι (αναρωτιόμουν τι είναι μυθοπλασία. Που να ήξερα ότι είναι οι σειρές. Από χωριό είμαι).

Μέχρι στιγμής βλέπω Σάββατο με Τετάρτη μια σειρά στον ΣΚΑΙ που έχουν πετάξει δυο ομάδες ανθρώπων σε ένα νησί και καλά για να επιβιώσουν. Παιδεία και γ@μώ τα σενάρια.

Τώρα περιμένω να ξεκινήσει και το Survivor να δω και κανένα ριάλιτι» έγραψε με νόημα ο Νίκος Μπάρτζης στον προσωπικό του λογαριασμό, εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του για τα όσα βλέπουμε μέχρι στιγμής στο Survivor.

Ανάρτηση Νίκου Μπάρτζη