Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν Βανδή - Μπισμπίκης: Η τρυφερή ανάρτηση στα παρασκήνια της συναυλίας της

Τρελά ερωτευμένο το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν Βανδή - Μπισμπίκης: Η τρυφερή ανάρτηση  στα παρασκήνια της συναυλίας της

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο hot ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον.

Μπορεί στην αρχή οι δυο τους να είχαν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της προσωπική τους ζωή, ωστόσο πλέον δεν διστάζουν να κάνουν ολοένα και περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα, τόσο η γνωστή τραγουδίστρια όσο και ο γνωστός ηθοποιός είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media όπου τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, ποζάρουν μαζί στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) .

Αχώριστοι Βανδή και Μπισμπίκης - Ποζάρουν τρελά ερωτευμένοι

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

«Ο Βασίλης έχει...»: Η ερώτηση για το γάμο Βανδή - Μπισμπίκη και η απάντηση της τραγουδίστριας

Η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day με αφορμή την καλοκαιρινή τους περιοδεία. Οι δυο μεγάλοι καλλιτέχνες, αναφέρθηκαν στα επαγγελματικά τους, τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ η δημοσιογράφος δεν γινόταν να μην ρωτήσει και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και θέλουν την τραγουδίστρια να παντρεύεται με τον καλό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Αρχικά η Δέσποινα ρωτήθηκε αν θα περάσει μερικό διάστημα με τον σύντροφό της το καλοκαίρι. «Ο Βασίλης έχει τη δική του περιοδεία, θα είναι δύσκολο να συνδυαστούμε», απάντησε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί γάμου, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Ο γάμος είναι αυτός», αναφερόμενοι στον καλλιτεχνικό τους γάμο με τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Το έχω συνηθίσει, είναι πολλά τα χρόνια κορίτσι μου, το έχω συνηθίσει», σχολίασε για τα δημοσιεύματα που βγαίνουν κατά καιρούς.