Την ακολουθεί κυριολεκτικά παντού - Τα τρυφερά στιγμιότυπα Βανδής με τον Μπισμπίκη στην συναυλία της στο Κατράκειο

Δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Την ακολουθεί κυριολεκτικά παντού - Τα τρυφερά στιγμιότυπα Βανδής με τον Μπισμπίκη στην συναυλία της στο Κατράκειο

Το βράδυ της Τετάρτης 8/6 ξεκίνησε το μουσικό ταξίδι, και η περιοδεία που όλοι ανυπομονούσαν, αυτή της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Θεοφάνους, με πρώτο σταθμό το Κατράκειο Θέατρο στην Νίκαια. Η αγαπητή τραγουδίστρια και ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης χάρισαν μια μοναδική βραδιά, μαγεύοντας το κοινό με τα τραγούδια τους!

Το παρόν έδωσαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοι τους, μεταξύ άλλων και ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Βανδή, ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης.

Πάντα στο πλευρό της Βανδή ο Μπισμπίκης

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ο μεγαλύτερος θαυμαστής της τραγουδίστριας καθώς δεν χάνει καμία εμφάνισή της όπου και αν βρίσκεται! Ο φακός απαθανάτισε λοιπόν στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά με την τραγουδίστρια, τον ηθοποιό αλλά και φίλους τους όπως ο Μανώλης Κονταρός, που φήμες τον θέλουν ως "κουμπάρο" του ζευγαριού.

 Δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της ο Βασίλης Μπισμπίκης
Ο Βασίλης Μπισμπίκης με τον Μανώλη Κονταρό στο Κατράκειο
 Τα τρυφερά στιγμιότυπα Βανδής και Μπισμπίκη στην συναυλία της στο Κατράκειο

Με κοντή φούστα στο πλευρό της μαμάς της - Μελίνα και Δέσποινα Βανδή τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή

Μια απίστευτη σχέση έχει η Δέσποινα Βανδή με την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, με την οποία πολύ συχνά πραγματοποιεί κοινές εμφανίσεις, με τις δυο τους να κλέβουν κάθε φορά όλα τα βλέμματα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια το βράδυ της Τετάρτης 8/6 πραγματοποίησε μια φοβερή συναυλία στο Κατράκειο μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους κι όχι μόνο, μιας και κατά την διάρκεια της βραδιάς είδαμε και την κόρη της να ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή και να τραγουδά μαζί με την μητέρα ορισμένες επιτυχίες δικές της κι όχι μόνο.

Φυσικά, όλοι τις αποθέωσαν, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που βρισκόταν για ακόμη μια φορά στο πλευρό της αγαπημένης του.