«Έχω καταδικαστεί σε...» - Συνεργάτης του Τράγκα ξεσπά στην Τατιάνα Στεφανίδου

Θρίλερ με την κληρονομιά του δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω καταδικαστεί σε...» - Συνεργάτης του Τράγκα ξεσπά στην Τατιάνα Στεφανίδου

Η είδηση ότι ο Γιώργος Τράγκας πέθανε συγκλόνισε τα ειδησεογραφικά γραφεία πριν από 6 μήνες, όμως ακόμα η υπόθεση της κληρονομιάς του δεν έχει δρομολογηθεί και το θρίλερ εξελίσσεται. Από την μία ο γιος του Φρέντυ αποποιείται τα πάντα και από την άλλη δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία της χήρας του, Μαρία Καρρά και δύο συνεργατών του.

Τι συμβαίνει με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε με τους δύο αυτούς ανθρώπους που συνεργάζονταν με τον εκδότη, οι οποίοι διαψεύδουν τις εν λόγω ειδήσεις.

«Δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου, δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μαντήλι να κλάψω. Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν.

Ήμουν διευθύνων σύμβουλος στις επιχειρήσεις του. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο δημόσιο.

Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια. Εκείνος με πίεζε για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Πρέπει να είμαι και ο μόνος που έχει καταδικαστεί από τις επιχειρήσεις Τράγκα.

Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα, δεν γνωρίζαμε ότι έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα.

Σε καμία περίπτωση δεν γνώριζα ότι είχε έναν τέτοιο πακτωλό χρημάτων» είπε χαρακτηριστικά στο T-live ένας από τους συνεργάτες του εκδότη.

Κίνδυνος για δίωξη των κληρονόμων

Λίγους μόνο μήνες μετά το θάνατο του, και ακόμη δεν έχει λυθεί ούτε ξεκαθαρίσει το τοπίο με την περιβόητη διαθήκη του. Ο λόγος για τον Γιώργο Τράγκα, και την περιουσία του αείμνηστου δημοσιογράφου η οποία έχει εκτυλιχθεί σε μία υπόθεση -οριακά- θρίλερ, που δεσμεύτηκε λόγω του τρόπου, που αποκτήθηκε, με το θέμα πια να αφορά τη Μαρία Καρρά και το Γιάννη Τράγκα (δείτε τι ανέφερε ο δικηγόρος του), μετά την απόφαση του Φρέντυ να αποποιηθεί την κληρονομιά.

Ειδικότερα, ο Φρέντυ Τράγκας δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των ελεγκτικών Αρχών, σε ...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr