«Δεν υπάρχει καμία τέτοια βούληση...» - Ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα αποκαλύπτει για την περιουσία του Γιώργου

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν υπάρχει καμία τέτοια βούληση...» - Ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα αποκαλύπτει για την περιουσία του Γιώργου

Μετά τις εξελίξεις για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα από την πλευρά του γιου του, Φρέντυ, που ήρθαν στο φως την Τρίτη 7/6, ο δικηγόρος του δεύτερου γιου, Γιάννη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής T-Live, την ίδια ημέρα και εξήγησε τις προθέσεις του πελάτη του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε πως ο Γιάννης Τράγκας δεν θα ακολουθήσει κοινή γραμμή με τον αδερφό του, καθώς δεν εμπλέκεται σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη, ενώ, μάλιστα, αποκάλυψε πως παρά το γεγονός πως για πολλά συνεχόμενα χρόνια υπήρξε δικηγόρος του ίδιου του Γιώργου, πολλά από τα ακίνητα που διέθετε, ήταν άγνωστα για εκείνον μέχρι αυτή τη στιγμή.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Γιάννη Τράγκα για την περιουσία του πατέρα του Γιώργου

«Δεν υπάρχει καμία τέτοια βούληση από πλευράς του εντολέως μου για να αποποιηθεί την κληρονομιά στον βαθμό και το μέτρο που του έχει επαχθεί. Ο εντολέας μου δεν εμπλέκεται στο όποιο ποινικό σκέλος της υποθέσεως στον βαθμό που υπάρχει, αν υπάρχει. Σε οποιαδήποτε δηλαδή παρανομία.

Τώρα που έχουμε πληροφορηθεί την ύπαρξη της διαθήκης είναι να αποδεχθεί με το ευεργέτημα της απογραφής, που σημαίνει ότι η οικονομική ευθύνη του περιορίζεται μέχρι της αξίας του ενεργητικού της περιουσίας που θα επαχθεί σε αυτόν», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αν κριθεί ότι η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, που το αμφισβητώ, είναι προϊόν από εγκληματική δραστηριότητα, δεσμεύεται. Δεν θα έχει ευθύνη ο κληρονόμος. Θα μπορούσε να είναι αποδέκτης της περιουσίας οποιοδήποτε πρόσωπο».

«Θεωρώ υποκριτικό να λένε ότι δεν ήξεραν το μέγεθος της περιουσίας του»

Το μεσημέρι της Δευτέρας (6/5) ο Πάρις Κουρτζίδης, πρόεδρος του Πολιτικού Συνασπισμού Ελληνική Ανατροπή βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για όλα όσα συμβαίνουν με την δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποδεχτούν την τεράστια περιουσία οι συγγενείς του.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής πως: «Θεωρώ υποκριτικό να λένε κάποιοι ότι δεν ήξεραν το μέγεθος της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα». Κάπου εδώ να τονίσουμε πως ο Γιώργος Τράγκας στην περιουσία του 17 ακίνητα, καταθέσεις σε Τραπεζικές θυρίδες στο Μονακό και αυτοκίνητα.