Το ταξίδι συνεχίζεται για την Χριστίνα Κοντοβά και την μικρή Ada - Στο πλευρό τους ο Τζώνη Καλημέρης

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ταξίδι συνεχίζεται για την Χριστίνα Κοντοβά και την μικρή Ada - Στο πλευρό τους ο Τζώνη Καλημέρης

Η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει κάθε στιγμή με την κόρη της στη ζωή της και είναι αποφασισμένη να της δείξει όλες τις ομορφιές της ζωής ξεκινώντας από τα πιο όμορφα τοπία και μέρη της χώρας μας, φυσικά, έχοντας στο πλευρό τους τον Τζώνη Καλημέρη. Μετά από την παραμονή τους στο Νυμφαίο, όπου βρέθηκαν στο βουνό με την ανεμελιά της μικρής Ada να είναι μία ευχάριστη νότα στην ημέρα μας, συνέχισαν την εξόρμησή τους στην Λίμνη των Πρεσπών.

Έτσι, την Πέμπτη 9/6, η σχεδιάστρια μόδας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες από τις στιγμές της οικογένειάς της εκεί και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μικρό ταξιδάκι με το σκάφος που πραγματοποίησαν, αλλά και τις στιγμές που αποφάσισαν να ξεκουραστούν για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να συνεχίσουν την εξερεύνηση.

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Κοντοβά και της μικρής Ada από τη Λίμνη Πρεσπών

Η Χριστίνα Κοντοβά στη Λίμνη Πρεσπών

Χριστίνα Κοντοβά

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά

Αναβλήθηκε η βάφτιση της κόρης της - Η όλο νόημα ανάρτησή της

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς στις 6/5 υποδέχτηκαν συγγενείς και φίλους στο Νυμφαίο της Φλώρινας προκειμένου να βαφτίσουν την αγαπημένη τους κορούλα, Ada. Ωστόσο τα σχέδια δεν πήγαν έτσι όπως το είχαν φανταστεί καθώς το το μυστήριο αναβλήθηκε.

Η αιτία που δεν πραγματοποιήθηκε το μυστήριο είναι διότι η νονά της μικρής, Σίσσυ Χρηστίδου από το περασμένο Σάββατο έχει διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Βέβαια, το πάρτι δεν ακυρώθηκε μιας και όλοι οι υπόλοιποι έδωσαν το παρών τους.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει…

Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει.

Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους @sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις».