Επιστρέφει στην μεσημεριανή ζώνη στην θέση της Ιωάννας Μαλέσκου - Φήμες λένε...

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφει στην μεσημεριανή ζώνη στην θέση της Ιωάννας Μαλέσκου - Φήμες λένε...

Οι συζητήσεις και οι προετοιμασίες για τις εκπομπές που θα συνεχίσουν ή θα εμφανιστούν για πρώτη φορά την επόμενη σεζόν έχουν πάρει "φωτιά" και μαζί τους "θα καούν" πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης. Ένα από αυτά είναι και η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με το κανάλι του ΣΚΑΪ, ενώ άφησε και κάποια αιχμηρά σχόλια για το γεγονός αυτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, πολλές θα είναι οι αλλαγές που θα συμβούν σε όλες τις ζώνες ενημέρωσης στον συγκεκριμένο σταθμό, καθώς πρώτος θα βγαίνει ο Άκης Παυλόπουλος, στις 05:00 το πρωί με την εκπομπή "Καλημέρα". Μαζί του από τις 06:00 και έπειτα θα βρίσκονται ο Δημήτρης Οικονόμου και η Ντόρα Κουτροκόη, ενώ την σκιτάλη θα παίρνουν στις 12:00 οι "Αταίριαστοί".

Η πιθανή αντικαταστάτρια της Ιωάννας Μαλέσκου

Το ερώτημα που έχει φέρει αναστάτωση, όμως, είναι το ποιος θα αντικαταστήσει την ξανθιά καλλονή στην μεσημεριανή ζώνη. Λαμβάνοντας υπόψιν το ίδιο ρεπορτάζ, η Μαρία Μπακοδήμου είναι το πρόσωπο που ακούγεται πως θα πάρει την θέση της, διότι, αν και δεν έχει υπογράψει, έχει σχεδόν συμφωνήσει για την παρουσίαση μίας ψυχαγωγικής και κοινωνικής εκπομπής σε αυτή τη ζώνη.

«Με πίκραναν»

Η κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» και η Ελένη Μουστάκη συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και τη ρώτησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και το τηλεοπτικό της μέλλον, τώρα που έχει γίνει πλέον γνωστό πως δε θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Η γνωστή παρουσιάστρια αρνήθηκε να απαντήσει επ' αυτού αλλά σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

«Νιώθω γεμάτη. Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε. Δεν αισθάνθηκα σε δυσμενή θέση, όλα είναι καλοδεχούμενα, εφόσον μπορούν να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Κάποια σχόλια που καλό θα ήταν να μην είχαν γίνει, με πίκραναν, αλλά τα προσπερνώ και δεν κρατάω κακίες», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στη συνέχεια: «Το άγχος για τους αριθμούς δεν το αισθάνθηκα ποτέ. Το άγχος το έχω καθημερινά για να είμαι καλή και συνεπής. Δεν θα βγω εγώ να σου πω τι θα γίνει με το «Love It», αυτά τα ξέρει ο ΣΚΑΙ. Κανένας δεν πάει χαμένος. Θα έρθει η στιγμή που θα μπορώ να μιλήσω πιο άνετα.