Σαν να μην πέρασε μία μέρα - Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους

Τρία χρόνια μετά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν να μην πέρασε μία μέρα - Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα έκλεισαν τρία χρόνια γάμου και φαίνεται πως, παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους, τίποτα δεν τους χωρίζει και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η σύντροφος του ηθοποιού, μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί την χαρά της γι' αυτό το γεγονός με τους φίλους, αλλά και το κοινό που την ακολουθεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση που συμπεριλάμβανε πολλές φωτογραφίες από τον γάμο τους, χωρίς, φυσικά, να παραλείψει το παθιασμένο τους φιλί. Η ευτυχία είναι χαραγμένη στα πρόσωπά τους και η επέτειός τους επισφραγίζει την αγάπη τους κάθε χρόνο.

Η τρυφερή ανάρτηση της Σοφίας Μαριόλα για την επέτειο γάμου της με τον Στράτο Τζώρτζογλου

«Επέτειος γάμου σήμερα 3 χρόνια ατέλειωτης αγάπης». έγραψε χαρακτηριστικά και έπειτα πρόσθεσε: «I love you to the moon and back!».

Μαριόλα - Τζώρτζογλου

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα

"Στην αρχή δεν συμπαθούσα τον Στράτο! Δεν τον είχα πολύ ψηλά"

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» και τον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν μίλησαν το πρωί του Σαββάτου (13/11) η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου με αφορμή το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

«Ο έρωτας τώρα είναι πιο έντονος. Είμαστε πιο ερωτευμένοι, πιο τρελαμένοι ο ένας για τον άλλο, όλα τα κάνουμε παρέα. Τα Σαββατοκύριακα κάνουμε κάποιες εξορμήσεις οπότε όλο αυτό σίγουρα δεν είναι μονότονο.

Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Τον έχω στα όπα – όπα με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Πρώτη φορά είδα τον Στράτο στην τηλεόραση να δω “Ιδιαιτέρα για Κλάματα” και δεν τον συμπαθούσα. Δεν τον είχα πολύ ψηλά. Ήμουν παιδάκι και είχα ταυτιστεί με τον ρόλο. Γνωρίζοντάς τον από κοντά, κατάλαβα ότι όλα ήταν ένας ρόλος.

Η μαμά μου δεν με άφηνε να δω το “Σημάδι του Έρωτα”, ήμουν πάρα πολύ μικρή».