Στράτος Τζώρτζογλου: "Περιμένω όπου να ναι να..." - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με την Σοφία Μαριόλα

Τρισευτυχισμένο το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στράτος Τζώρτζογλου:

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε το πρωί της Τρίτης (12/10) ο Στράτος Τζώρτζογλου με αφορμή την παρουσία του σε θεατρική πρεμιέρα. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το νέο κοινό του επαγγελματικό βήμα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος -που συγκίνησε με τις δηλώσεις του για την απώλεια της μητέρας του- ανέφερε πως σε λίγο καιρό θα ανοίξει το δικό του γυμναστήριο με την σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

Το νέο επαγγελματικό βήμα Τζώρτζογλου - Μαριόλα

«Περιμένω όπου να ναι να ανοίξει το νέο μας παιδί με τη Σοφία, το οποίο δεν είναι από την κοιλιά. Δεν είναι μωρό. Είναι γυμναστήριο το οποίο ανοίγει σε μια εβδομάδα περίπου».

«Μου έστελναν μηνύματα ότι η Σοφία είναι μαζί μου για τα λεφτά μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dakr βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα ενώ αποκάλυψε μερικά άσχημα μηνύματα που έχει λάβει.

«Νομίζω ένας ρόλος που πραγματικά το μετάνιωσα γιατί δεν είχα καταλάβει εκείνη την εποχή.. Το όχι μου ήταν για ένα σίριαλ που λεγόταν Αναστασία και πήραν τον Άλκη Κούρκουλο γιατί είναι εκπληκτική η σεναριογράφος κι ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα.

Είχαμε βάλει μπρος και θα έπαιζα σε μια κωμωδία με την πρώην γυναίκα μου Μαρία Γεωργιάδου, την Μια Υπέροχη Ζωή, δεν προλάβαινα και τα δύο. Στενοχωρήθηκα πολύ. Είχα τρελαθεί με τον ρόλο αλλά είχα δώσει τον λόγο μου στην Μαρία. Δεν μπόρεσα να βολέψω και τα δύο γιατί ήταν στο Mega. Δυστυχώς», είπε αρχικά για την απόφασή του να απορρίψει τον ρόλο στη σειρά Αναστασία.

Στην συνέχεια αποκάλυψε: «Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, παλιμπαιδισμό, τρέλα. Ότι με παντρεύτηκε για τα λεφτά μου και τους είπα “ελάτε να δείτε πόσα χρωστάω».