Άκρως καλοκαιρινή η Ιωάννα Τούνη - Η νέα ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της

Δείτε την αλλαγή στα μαλλιά της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκρως καλοκαιρινή η Ιωάννα Τούνη - Η νέα ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Ιωάννα Τούνη διαθέτει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στην Ελλάδα καθώς είναι μια από τις πιο γνωστές influencer στην Ελλάδα. Η ίδια, μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους κάθε προσωπική της στιγμή μιας και πριν από λίγες ημέρες "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας θέλησε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της καθώς αυτή τη φορά επέλεξε κάτι πιο extreme.

Συγκεκριμένα, έκανε τα μαλλιά της ράστα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό αφού είναι ξεκάθαρα το απόλυτο trend του καλοκαιριού.

Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη

Η εντυπωσιακή αλλαγή της Ιωάννας Τούνη

«Είναι πολύ δουλευταρού»- Η δημόσια υποστήριξη της Αντωνά στην Τούνη μετά την αποκάλυψη του αυτοάνοσου

H Iώννα Τούνη είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι, που απασχολεί το κοινό με τη ζωή, που προβάλλει μέσα από τα social media είτε με ευχάριστες είτε με δυσάρεστες στιγμές. Πολύ πρόσφατα η infuencer αποφάσισε μέσα από μια σειρά stories στο instagram να αποκαλύψει το αυτοάνοσο, από το οποίο πάσχει.

Μετά λοιπόν από αυτή την τολμηρή της κίνηση εκτός του ότι έδωσε κουράγιο σε πολύ κόσμο, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχει το αψεγάδιαστο, πήρε πολλά συγχαρητήρια από τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Μαρία Αντωνά, η οποία την Τετάρτη 8/6 μέσα από την εκπομπή ''Ποιος είναι πρωνιάτικα'' την αποθέωσε αποκαλύπτοντας πως τη γνωρίζει πολλά χρόνια από τη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ ξέρω την Ιωάννα από τη Θεσσαλονίκη από πάρα πολύ μικρή ηλικία. Ήμασταν πάνω μαζί και ήμασταν σε κοινές παρέες. Είναι ένα παιδί που δεν της έχει χαριστεί τίποτα, είναι πάρα πολύ δουλευταρού και έχει ξεκινήσει κυριολεκτικά από το μηδέν και χωρίς καμιά βοήθεια από την οικογένεια.

Όχι μόνο δεν τη βοηθήσανε, αλλά ξέρουμε πως πέρασε κάτι πολύ σοβαρό με τη μητέρα της και την έχασε, το οποίο δεν το δημοσιοποίησε για πάρει προβολή και να συζητιέται στα μέσα. Δουλεύει ασταμάτητα. Ξυπνάει κάθε ημέρα 6 η ώρα το πρωί και μέχρι τη νύχτα δουλεύει non stop. Είναι αυτοδημιούργητη 100%».