«Δεν θα κλάψω σήμερα» - Συγκινημένος στον αέρα του ΑΝΤ1 ο Σταμάτης Κραουνάκης

Το τρυφερό μήνυμα της μητέρας του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα κλάψω σήμερα» - Συγκινημένος στον αέρα του ΑΝΤ1 ο Σταμάτης Κραουνάκης

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω που έριξε αυλαία βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 9/6 Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κατά την διάρκεια της συνέντευξης συγκινήθηκε αρκετά, όταν είδε το τρυφερό μήνυμα από την μητέρα του.

Το τρυφερό μήνυμα της μητέρας του Σταμάτη Κραουνάκη

«Σου εύχομαι, Σταμάτη μου, μέσα από την ψυχή μου ότι καλύτερο στη ζωή σου. Σε ευχαριστώ. Έχω χρυσά γεράματα και σου εύχομαι πάντα να προσφέρεις, έτσι όπως είσαι γεννημένος να προσφέρεις. Αγάπη μου γλυκιά να σου χαρίζει η ζωή ότι καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Σταμάτη Κραουνάκη.

Αυτός με την σειρά του δήλωσε: «Ουάου! Δεν θα κλάψω σήμερα, σας το υπόσχομαι. Είναι πολύ θεάρα η mammy, οκ! Εντάξει! Χαίρομαι που είναι υγιής και την έχουμε παρέα μας και κάνουμε τρελά γέλια όταν βρισκόμαστε όλη η οικογένεια μαζί.

Η μάνα μου δεν ήταν σκληρή, αλλά ήταν τρελή! Ήταν περιπετειώδης φύση και θα πω κάτι πάρα πολύ τρελό αυτή τη στιγμή. Όταν ο πατέρας μου έχασε τα πάντα, η μάνα μου πήρε διαζύγιο για να πάρει το πατρικό της και να σώσει ένα τμήμα της περιουσίας. Ως κόρη στρατιωτικού και να έχει στοιχεία από τη σύνταξη, από τα οποία πήγε και ψώνισε σε αυτή την ωραία περιοχή που έχουμε τώρα όλοι καταφύγιο εκεί στα Μεσόγεια. Ήταν πολύ δυνατή γυναίκα και δεν μάσησε ποτέ».

«Δεν έχω δει κάτι να με ερεθίσει όπως η...»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης συνέντευξη έδωσε το Breakfast at Star την Τετάρτη 30/3 και μεταξύ άλλων μίλησε για πρόσωπα που θαυμάζει στο χώρο του αλλά και για το τέλος της καριέρας του. Πιο αναλυτικά, ανέφερε πως ο καλλιτέχνης δεν χάνεται έτσι απλά ούτε μια καριέρα στο χώρο, όταν είναι αληθινή αλλά μόνο όσων κυνηγούν την ακροαματικότητα.

Είναι πολύ έμπειρος στο χώρο του και έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς, μεταξύ των οποίων θαυμάζει απεριόριστα την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Ο Κραουνάκης έχει θάρρος και τάσσεται πάντα με το δίκαιο και το καλλιτεχνικό ορθώς και έτσι λοιπόν όταν κάποιος συνάδελφος του καταπάταται, θα βγει και θα τον υποστηρίξει.

«Οι άνθρωποι που με κέρδιζαν, έβρισκαν τον τρόπο να μην κουραστεί το μυαλό μου. Αγαπάω σημαίνει αγαπάω, τελείωσε. Το θέμα είναι αυτό το αίσθημα να μην κουραστεί μες στα χρόνια., Κράτησα για χρόνια τις σχέσεις μου, δεν είχα εφήμερες σχέσεις».

«Ο έρωτας είναι η έκπληξη που σου τινάζει την καρδιά πάνω! Μια έκπληξη είναι ο έρωτας».

«Τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει όπως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ίσως να έχω καλλιτεχνικό απωθημένο την Χαρούλα Αλεξίου αλλά δεν με χαλάει καθόλου ότι πια δεν θέλει να τραγουδάει. Υπάρχει τρόπος να συναντηθούμε αλλιώς με την Χαρούλα γιατί έτσι κι αλλιώς είναι τεράστια μορφή.

Ο καλλιτέχνης δεν έχει ημερομηνία λήξης, με τίποτα. Ημερομηνία λήξης έχουν όλα αυτά τα παιδιά που κυνηγάνε να κάνουν views» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης