«Να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε...» - Απασφάλισε η Κατερίνα Καραβάτου για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε...» - Απασφάλισε η Κατερίνα Καραβάτου για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Κατερίνα Καραβάτου θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και το Mega Καλημέρα κατάφερε να εξασφαλίσει ένα απόσπασμα, στο οποίο η παρουσιάστρια αναφέρεται στον πόλεμο που έχει δεχθεί η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν είναι σωστό να ασκείται τόσο σκληρή κριτική σε έναν άνθρωπο που δουλεύει σκληρά, ειδικά από άτομα που σύντομα είναι πιθανό να βρεθούν στην ίδια θέση.

Άλλωστε εδώ και μέρες πολλοί είναι αυτοί που συζητάνε ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ ποιο είναι το επικρατέστερο όνομα).

Στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου η Κατερίνα Καραβάτου

«Αλήθεια εγώ στεναχωριέμαι. Δεν μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα ή να στοχοποιούν κάποιον τόσο όσο την Ιωάννα Μαλέσκου. Άσχετο αν σε κάποιους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει. Δεν μου αρέσει αυτός ο πόλεμος, όχι μόνο στην Ιωάννα, γενικά. Έχει έρθει από την Κρήτη έχει κάνει μία προσπάθεια δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ.

Δεν μου αρέσει να λέγονται πράγματα του στιλ "δε θα συνεχίσει, λήγει το συμβόλαιο". Και εμείς που βγαίνουμε μπροστά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τι λέμε καθώς αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Πρόσφατα βέβαια και η Κατερίνα Καραβάτου δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια

Ένα ακραίο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής 5/6. Καλεσμένος στο πλατό ο Γιωρίκας Πιλίδης βγήκε εκτός εαυτού και ξέσπασε σε κλάματα μετά από συζήτηση που είχε με τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης, σχετικά με τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς αγώνες.

Όπως ανέφερε ο αθλητής, όλα αυτά που λένε για τα χρήματα που έχει λάβει και τους γιατρούς είναι ψέματα, ενώ τον εν λόγω Αντιπρόεδρο πρώτη φορά έβλεπε στη ζωή του. Το κλίμα on air ήταν πολύ άσχημο, με αποτέλεσμα να "λυγίσει' και η Κατερίνα Καραβάτου να πάει στο πλευρό του για να τον ηρεμήσει.

«Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, σας παρακαλώ. Αφήστε με να φύγω. Δεν με στέλνουν στους αγώνες και θα βγει αυτός να μου πει κάτι; Βγαίνει και μου λέει ότι είχα γιατρό; Πότε είχα γιατρό; Ψεύτη! Να μας πει ποιος έφαγε τις 150.000 ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα! Δεν μπορώ άλλο», ακούγεται να λέει ο Πιλίδης και εκεί ξεκίνησε το περιστατικό που εξόργισε όλο το διαδίκτυο.

Οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι με την αντίδραση που είχαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Όπως έγραφαν την ώρα που προβαλλόταν η εκπομπή Τι λες τώρα, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο δημοσιογράφος δεν έκαναν τίποτα για να τον προστατεύσουν ξεφτιλίζοντας τον δημόσια με σκοπό να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης τους.

Τα tweets είναι αδιανόητα, αφού όλοι βγήκαν εκτός εαυτού με το περιστατικό. Ο Γιωρίκας είναι ένας πολύ αγαπητός αθλητής και δεν γινόταν να μην τον υποστηρίξουν. Μάλιστα, θέση πήρε και η Ρούλα Κορομηλα.